äsch

min morfar har dött.


livet lever på som vanligt häruppe. jag chillar med mina vänner och myser, antagligen kommer jag få jobba 2 dagar extra.
jag är nyklippt också, dock bara toppad. nu ska jag ta mig en black russian och sedan äta för att sova för jag är jävligt trött.

hejhejhejhejhejhej idre.






frågan är ju varför jag blev taggad på facebook, på dessa två bilder när jag ser så avskyvärt dragen ut PLUS att jag på båda korten har ett drinkglas i handen (of course är det white russian i glasen, tror jag?)
och sen på det nedersta, VARFÖR pillar jag mig mellan brösten? haha

Idre 3/2

nu är det ett tag sen jag skrev här.

förra veckan så var antonia häruppe, även Fia och hennes gäng var häruppe. det blidde lite festande men det är bara härligt haha. dock så kanske jag är praktikanten som spydde efter onsdagens utgång, men vadfan alla gör vi misstag här i livet.

i söndags var jag med på personalfesten som var här nere i byn, det var väl sisådär. jag chillade med jeppe och högsta kökschefen, askul när vi satt och pratade. sedan kom mia som var dragen som fan och sa att vi skulle "sotta" i och för sig så menade hon att vi skulle shotta, och det kan jag säga att vi gjorde. att  "sotta" xanté är nog något nytt för mig, men kul vare! öl är något jag tränas på att lära mig att dricka häruppe. det kanske går någongång haha.

nu ligger linus och sover och jag är rastlös, funderar på att dra ett sms till jeppe och fråga om filmkvällen fortfarande står tillförfogande.

fast i och för sig 2 och en halv män är ju mysigt det också.

imorgon börjar jag att arbeta med den nya servitrisen, hon är känd som hitler här. jag bör nog bli lite nervös haha.

aja nu ska jag väl försöka bädda min säng och därefter sova.