tisdag

idag är det tisdag och vi har haft våra lediga dagar.
igår gjorde vi rätt mycket men ändå inte, vi städade våran stuga, vi tvättade våra kläder och sedan storhandlade vi.
på kvällen åkte jag upp till fjället för att kolla till fia, men det var ingen fara med henne så jag åkte till PW och hängde där en stund för att sedan åka hem.

idag ska vi åka och käka på tillfället,mest för att se om deras mat är god haha. och sedan blire jobbjobbjobb.

imorgon ska jag åka skidor med antonia, undrar hur detta ska gå hahaha. jag hoppas hon inser att jag är rätt så kass.
sedan blir det jobb och därefter blir det kiken, hmrf jag tror jag börjar platsa på Idrefjäll nu, liksom vadå festa en dag i veckan? här festar vi ons,tors,fre,lör!
kan jag säga!

men äre personalpriser så äre!
och jag gillar barchefen, he´s the man!

söndagkväll 25/1

ja idag har det inte varit någon effektiv dag. både jag och lina är lite slitna efter gårdagen haha.

jag fick massa pimpade grejer av mats, och av bacardi breezer-tjejerna. sen att jag råkade hälla ut en white russian över mig behöver vi ju inte nämna så högt haha, jag kan säga att det blir rätt så stelt efter ett tag.

nattens obehagligaste var ju ändå när ett par stod och juckade mot mig, och gjorde att jag blev inträngd nästan i staketet upp mot scenen haha.

nattens behagligaste var att ligga och klia hår i typ 3 timmar, KAN jag säga!

sen så blev det lite konstaterat idag att jag kommer komma hem som en störd person som säger massa konstiga PW-uttryck.


nej nu ska vi kolla på bakisfilm och sedan sova tror jag. det tar på krafterna att vara uppe till halv nio.

gytt



såhär åker jag skidor!

idre 22/1

nu har vi varit här halva tiden och idag så åkte vi skidor.
herregud säger jag bara, jag är "säldyknings" expert kan jag lova haha.
mina vader känns. men det är gytt!

jag måste bara säga att jag gillar att ha såna där personalrabatter. för det kostade oss 20kr att hyra skidor för en hel dag. DET är gytt, när det annars kostar omkring 100-150 beroende på vad man hyr för skidor.

jag gick även och väckte jesper idag haha, det var en roande upplevelse. jag fick ta hem hans skidor igår för han skulle till kiken och det orkade inte jag eftersom vi skulle åka skidor idag på morgonen. och då varnade jag honom att jag skulle komma tidigt och lämna dom, och han sa typ " jaja detär lugnt, jag ska ändå ut och åka rätt tidigt själv" sen när jag ringde vid tjugo i nio så fick jag inget svar, och då ringde jag typ 3-4 och jag skickade ett sånt där trevligt " vakna"-sms. så tillslut tog jag hans skidor och stavar och gick bort och knackar på dörren. och öppnar gör en bakis-man som inte riktigt mådde så bra. DET kan jag reta honom för ikväll haha.

snart blire duschen för att sedan åka upp och arbeta.
jag och linus(lina) har det asbra häruppe, vi har verkligen kommit in i gänget och det gillar jag för då blir allt så mycket roligare.

nej, nu äre duschen.

halva tiden

nu har vi varit här i Idre halva våran praktiktid. usch vad sorgligt det kommer bli att åka hem härifrån sen.
jag kommer lätt att vilja komma hit igen.

igår var det en väldigt lugn dag, jesper tog hand om alla bord så jag och emelie gick mest och chillade och tog det lugnt. sedan skulle vi städa och lite så. men det går rätt så fort när man är 3 st. det blir ju säkert annorlunda idag när jäveln kommer tillbaka.

och ikväll ska vi ut på kiken, det ska faktiskt bli jävligt kul jag är taggad som få hähäh.

jag har även fått en låt på hjärnan som dennis och mickis gick och sjöng på igår, och som jag har glömt bort att den finns haha.



det kan jag säga att den här peppar som fan.

just de ja, karlssons har gått i konkurs HÄRLIGT! jag som skulle jobba där.

sedan ligger min mormor på sjukhus och jag vettifan hur det blir med dom nu när dom verkar ge upp båda två.

Idre update

nu har vi lagat mat, och håller på att tvätta och grejer.

vi åkte även ut och åkte lite innan, det var trevligt förutom att vägarna häruppe är inte som dom borde vara haha. vi hittade även en bra outletaffär som jag ska undersöka lite mer sen när jag har fått mina pengar haha. vi köpte iallafall varsin mössa som ser likadana ut fast olika färg bara haha.

ska snart duscha för att göra mig iordning för att äta med våra lärare, ska bli trevligt att träffa lite kända människor igen haha. och vi är ju äkta PW-personal så vi åker upp till PW och äter haha. DET gillar jag däremot. och nästa helg taggar vi Kiken igen, för det var ju faktiskt jävligt roligt, och jag är fortfarande mörbultad efter i fredags när jag halkade omkring haha.

vi säger även ett uttryck som börjar bli lite uttjatat häruppe och det är " det kan jag säga" och så ska man säga det med lite dialekt också, asbra äre!

Idre 18/1

idag är det söndag och vi är lediga idag.
vi hade tänkt att åka skidor idag, men kökschefen på PW sa att det var för dåligt väder för det så jag och lina sitter som två pms-kärringar i våran soffa och är otrevliga mot varandra haha, nejmen vi lyckades synka det bra denna månaden!

igår var det ett helvete på jobbet, jag väljer att inte tänka på det. det roligaste var ju dock när jag blev uppraggad av 3 brats som kommer från Franska-skolan i stockholm, dom tyckte att jag såg ut som 25 år, och att jag skulle hänga med dom till Kiken, jag funderade på det, sen så kom jag på att jag var rätt så trött, så jag åkte hem och däckade i sängen istället haha.

idag kommer våra lärare upp också, vi ska nog ut och äta med dom tror vi. eller vi får se när dom kommer.
nu ska jag gå och dö lite i min säng.

Idre 17/1

nu ska vi snart åka till jobbet för att arbeta sista dagen på denna veckan.

igår var vi som sagt på Kiken, och det var trevligt. jag som skulle vara nykter var inte så nykter, utan jag hade en bra fylla faktiskt. träffade hela gänget som jag arbetar med och det var kul. barchefen gav mig och lina en massa drinkar till personalpris, DET gillar vi. speciellt när det inte är 4or utan mycket mer tror jag haha.

privatskolan har kommit hit föresten, och fyfan vad jobbigt det är med en massa bratz. det var ett keke som spydde på golvet vid baren, kul dock att vakten bara tog honom i nacken och sedan drog ut honom. SÅNT gillar vi!

drog på efterfesten efter att kiken stängde, det var väl inte det roligaste, men jag drog hem sen.
blev raggad på  när jag står och väntar på taxin. det var en kille som tyckte att han skulle dra med mig hem, och det ville ju inte jag. det slutade med att jag åt makaroner inne hos grannen och fick höra massa grejer som jag antagligen inte skulle göra.

men säsongens drink är bannemig white russian, asbra ären!

och sedan när vi skulle gå in på kiken var det asmycket folk så vi fick stå och hålla värmen med trevliga killar ur personalen, DET klagade ju inte jag på hahaha.

nej nu ska vi nog åka iväg för vi ska kolla lite kontoutdrag och så innan vi åker upp till fjället.

Idre 16/1

jag antar att det har hänt en del sen jag skrev sist.
numera är det bara jag och Lina kvar, felicia bestämde sig för att åka hem.

vi jobbar och sliter tisdag-lördag. och sedan så voltar vi lite bilar och så haha.
nejmen jag var med om en rätt så obehaglig bilolycka förra helgen, jag fick sladd på bilen och jag åkte in med fronten i en stor sten och sedan så laddade jag på taket för att sedan studsa tillbaka och landa på däcken igen.

det roliga är att på det här stället så sprider sig ryktena fort som fan. tydligen hade Jesper ( bartendern på PW) hört det nere i byn på en pizzeria, och jag jobbar på fjället. men jag langar peppen haha.

ikväll ska vi jobba och sedan gå ut på Kiken (utsikten) det är liksom Idre fjäll's stora höjdpunkt, det är after ski'n. vi var där i onsdags, men då var det så lite folk att vi drog hem och kollade på film istället, bra mycket trevligare var det haha.

men ikväll ska vi nog langa peppen lite. jag får se om jag är nykter eller onykter ikväll, det beror på om jag ska orka lämna bilen däruppe eller om vi ska ta taxi hem. det är något vi märker haha.

jag pratade även med chefen som kom till PW och drack igår, och på honom lät det som om jag kommer kunna jobba häruppe i sommar, DET gör mig glad, för det är jävligt härlig stämning här. jag vet dock inte om det är lika roligt på sommaren men det tror jag att det ska vara.

aja nu ska jag snart gå och duscha för att sedan åka till bilverkstaden och lämna en mailadress till bilmekanikern som ska anmäla min bil till skroten hähähä.

stan

ja nu har jag varit i stan en sväng, inte så roande dock med tanke på hur äckligt mycket folk det var på A6!
hade ju dock med mig kaisa, duduududududu är bäst!

sedan så åkte vi ner till stan,eller först var vi på väg hem men vi tyckte att vi behövde vända och träffa sandra lite. det var trevligt!

waynes smaksatta latte var något nytt för mig, asbra med hasselnötssmak!

nu ska jag snart börja sortera strumpor, för det gillar jag!