fredag



gud vad jag kommer ångra att jag lägger ut denna bilden haha. men jag känner att den passar inför temat för att vi ska vara borta på Spa.

torsdag.

just nu sitter jag ute i hallen, för det är uppenbarligen det enda stället i huset där min dator funkar eftersom våran router kan suga kuk. HAHAHA jag lärde min mamma ett nytt ord idag. hon hade aldrig hört ordet "dase" innan, och pappa och jag tyckte det var allmänt roande när min mamma såg ut som ett levande frågetecken, till slut sa pappa " dase betyder kuk" haha.

idag jobbade jag, det gick faktiskt bra, även om jag gillar att jobba med cajsa mera. men men jag fick ju pengar hähä.
efter det så åkte jag buss upp till a6, och vid juneporten så mötte jag även stinissötis, och sandra och jonny. det var trevligt. hahaha jag och stina har verkligen roligt som fan i omklädningsrummen haha. alexander kom även upp dit. han var allmänt retsam idag, han höll på att reta mig för min JB-bag. och så påstod han att jag suger av första bästa kille. haha jag tror alla gillar att reta mig, för jag blir arg på 3 sekunder.

hahahaha det var kul när jonny "råkade" öppna omklädningsrumsdörren, och stina råkade visa sig i underkläderna på vero moda. det var många chockade blickar haha. speciellt från en hähäh.


åhåå, nu är det inte ens ett dygn kvar tills jag och kaisa och våra mammor åker på spa, klockan 12.00 är det bestämt att vi ska åka. men hähä jag känner dom jag ska åka med, och jag undrar om vi kommer komma iväg klockan 12.00 haha.
så jag kommer att vara borta i 3 dagar, herrejävlar alltså. undrar hur många som kommer sakna mig hähäh

torsdag.

en dag kvar till våran spa-vistelse. gud vad jag längtar.
jag har varit vaken sen 5, eftersom jag ska jobba. och jag har återigen varit med om att min mobil har stängt av larmet. jag tror seriöst att min mobil hatar mig. jag vaknade vid 4.26 och tänkte 'faan har jag försovit mig?' men sen kollade jag på klockan och insåg att jag kunde sova i en dryg halvtimme till. sen vaknade jag 05.01 och mitt larm skulle ha ringt vid 05.00 och det hade det inte gjort. men tur att jag vaknade iallafall.

idag ska jag träffa stina för en date på a6, och därefter åka hem till henne för att kolla på film. det ska bli mysigt.
dock så kommer jag säkert somna i hennes soffa haha.
åhå jag gillar att kolla på mtv på morgonen. det är rätt okej musik då, haha eller jag bläddrar mellan mtv och ztv. för när den ena kanalen har dålig musik brukar den andra oftast ha rätt okej musik.
åååh jag vill bara sova. tänk att få ligga kvar i sängen och bara ligga och mysa. men jag tänker att jag kommer att tjäna pengar. jag fick föresten min första lön igår, eller det kanske jag skrev? jag längtar efter att se hur mycket jag tjänade i söndags eftersom det var storhelg, och då fick jag dubbla OB.
aja strax ska jag övningsköra in till stan. haha min pappa vet inte vad han gör när han sätter mig på att köra in till stan.

onsdagkväll

nu snart ska jag sova, eftersom jag ska upp och jobba imorgon, känns ändå rätt så skönt att jobba, för då tjänar jag pengar och jag betala av mina skulder.
jag har sett två filmer idag, meet the spartans och because I said so. bägge filmerna är bra.
imorgon ska jag träffa stinis, vi ska först gå på A6 och sen åka hem till henne för att se på djävulen bär prada. jag känner att jag gillar att umgås med stinis.
hahahha och nu fick jag en rolig låt av stina, jisses jag borde skaffa mig bättre humor. jag har varit väldigt fashinerad av nickelodeon idag. och jag har faktiskt tvättat, så jag har kläder igen.

onsdag

nu sitter jag och pratar i telefon med stinis. hon är bra hon.
vi har alltid så bra samtalsämnen.

onsdag

åh idag är det min enda "lediga" dag. jag har inget inplanerat och det känns riktigt skönt.
fast jag måste städa och tvätta mina kläder. eftersom jag insåg att jag hade ungefär 3veckors tvätt på mitt golv haha. hur har jag lyckats ha kläder på mig? eller okej, jag har rätt så mycket kläder men inte fan trodde jag att jag hade så mycket hähä.
jag somnade tidigt igår kväll, 23.20 redan. åh det var skönt. jag vaknade först vid 7.30 och sen insåg jag att jag kunde sova en och en halvtimme innan jag var tvungen att gå upp.
jag hade även tänkt att träna lite på min pilatesboll. jag känner att jag vill ha träningsvärk, jag är väl den enda personen som faktiskt vill ha träningsvärk.
åh nu fick jag ett sms, det var från Stina. jag gillar våra sms, dock gillar inte min räkning att hon har halebop haha.
aja nu ska jag väl vila mig lite till haha, det är så skönt att kunna gå och lägga sig och bara kolla på tv.

19

åh, jag kom precis på att jag fyller 18 om 19 dagar.
undrar om jag kommer känna mig annorlunda?
körkort?
krogen?
betala räkningar?
högre lön?
straffmyndig?

det är mycket som kommer att ändra sig. jag kommer bli straffmyndig, jag kommer behöva betala räkningar själv. jävla mobilräkning.
jag kommer få ta mitt körkort, förhoppningsvis så kommer jag att ta det i juni nångång, för då har jag hela sommaren framför mig!
jag får gå på krogen. iof tror jag att man inte får gå på krogen för ofta, för då blir det tråkigt.
jag blir straffmyndig, ajabaja nu matilda. nu gäller det att sköta sig.
från och med den dagen jag fyller 18. så kommer jag att få högre lön, woho liksom.
aja nu ska jag övningsköra med pappa. jag ska köra inne i stan. woah, gissa vem som kommer att dö haha.

tisdag.

idag har jag övningskört på körskolan. det var trevligt hähäh. jag fick positiv kritik på hur jag hanterade krypkörning. och jag lyckades starta i backe med handbromsen, det gick underbart. såå, vem av oss är skillad?
och när pappa kommit hem så ska vi övningsköra lite till.
och mitt internet har damp. den dör typ var femte minut. och då måste jag uppdatera det och massa sånt. asjobbigt.

tisdag.

jahaja, nu är visst min blogg tråkig igen. jag ska nog börja göra reklam för den på bilddagboken hähä.
igår så fick Linn ett ryck, hon började städa mitt rum och det ser faktiskt hyfsat ut hähä. och sedan såg vi på the grudge 2, jag kommer absolut inte ihåg att den var så läskig haha.

jaja, idag ska jag in till stan med kaisa, vi ska vara duktiga och sätta oss och läsa körteori, för att sedan vänta på att jag ska övningsköra med anders för andra gången. och jag har inte övningskört den "läxan" jag fick. ååh jag blev arg på pappa. när det egentligen är mig själv jag ska vara arg på. och sedan så har vi kanske tappat bort mitt körtillstånd, fan.

måndag

idag är det måndag, och det är annandagpåsk va? tror det haha.
iallafall så ska jag på påskmiddag hos min moster och morbror och mina kusiner, det ska bli trevligt.
jag tycker inte att det känns som om det är påsk, liksom mina föräldrar har varit borta hela påsken, jag har knappt varit hemma. och jag har jobbat.
min pappa kom in i mitt rum imorse för han skulle hämta telefonen, och jag tror han trodde att jag sov. så han ställde sig i dörren och muttrade " fyfan vad detta rummet ser ut. mummelmummelmummel" jag tror min pappa vill att jag ska städa haha.

jag låg och slökollade lite på aladdin innan, åh vad jag älskar disneys äldre filmer!
aja nu ska jag duscha för att sedan åka till mina kusiner.

lördag

jag är sur.
jag tänker strejka.
orka jobba.
jag ville ju festa ikväll igen.
jag är rastlös.

dagen efter.

denna veckans dagen efter är inte så farligt som sist.
gårdagen fick en drastisk ändring i schemat på grund av att en viss person är en idiot.
jag och stina fixade iordning oss och angelica kom så vi förfestade lite, hähä stina pratade mest med valon i telefon.
jag drack vin, husets vin. alltså det var inte direkt det godaste vinet.
sen gick vi till bussen satan i gatan vad kallt det var! det blåste och snöade och vi avled lite.
vi träffade jonny, amanda, annie och sarah på bussen, haha amanda var pilo som fan! men det var kul. det måste vi göra om, vi kanske ska umgås lite längre nästa gång.
när vi kom till stan så delade vi upp oss, 18åringar och inte 18åringar. hähä. och det var ungefär här någonstans som det började strula, tydligen var det för lite folk så allt sket sig, och jag fick stämpel på fel arm och massa blaha.
hur som helst så hamnade vi på fest/efterfest på eurostop(hahahahaha) det var trevligt. gotlänningar/dalmasar haha.
en av gotlänningarna var MUMZ! fast han kom dock sist, hade varit lite trevligare om han inte var så jävla trött och somnade efter att vi bastat hähä. just det ja, vi bastade. och stina blev besviken att hon inte fick basta med kläderna på haha. och sen så började dom hälla på vatten satan i gatan vad varmt det blev!
och sen träffade jag stoffe/christoffer/eller vadfan han ville bli kallad. det var mysigt hähä.
dock så var han väldigt full haha.
stinis hittade sig ju en liten magnus också, han verkade på.
och sarah's strul var bäst hahaha.
och stinas historia om hans kalsonger hahahahahaha.
fast taxiresan hem var också trevlig, när taxichaffisen började undra om vad vi hade haft för fest egentligen
sarah: åh vi fick 120kr!
jag: hade du sex med killen?!
sarah: nej han fick inte upp den.
chaffisen: jasså, är det så billigt med sex?


kom på att mina besökare har ökat i snitt. undrar var det är för människor som är intresserad av mitt liv haha.

freitag.

jag sitter här med en ansiktsmask och lyssnar på no one-alicia keys, mums på den låten!
gårdagen var intressant, jag var i storköket med annie, det var trevligt .
sen på kvällen blev det en jävla massa strul, men nu tror vi att det är löst haha. det märker vi. inget ska få hindra oss att gå ut ikväll!
snart ska jag hoppa in i duschen och förbereda mig inför kvällen och så, måste packa också för jag ska sova hos stinis hihih. och även göra iordning mig där haha. får kanske träffa killen som bjöd mig på snus sist haha, jäklar jag måste lära mig att säga nej till snus, jag gillar det inte ens ju?!
hmm min ansiktsmask har varit på i snart en halvtimma, men jag tycker det är så grymt skönt att ha den på, så jag bjuder på det! haha
jag funderar på att göra en liten häxblandning till ikväll också haha, får se vad mor och far har i skåpet.
föresten mina päron är borta denna helgen, och jag ska jobba på söndag haha, och eftersom det är söndag och jag bor där jag bor så kommer jag liksom inte in till mitt jobb på söndag och vet du vad min mor säger då?! att jag ska ta taxi. hahah liksom TAXI?! men jaja, jag klagar inte, det är alltid mysigt att åka taxi det är något man gör allt för sällan, jag ska dock göra det ikväll, fast jag ska försöka att inte spy haha.

hmm jag är fortfarande fundersam på vad jag ska ha över min klänning ikväll, jag tror det blir en svart kofta, det kan bli fint ju.
åh min mamma ringde nyss, hon sa att resa upp till stockholm gått bra, och att det var ett riktigt jävla busväder där, jag hoppas för guds skull inte det kommer ner hit ikväll.
okej nu måste jag nog gå och duscha för annars förstörs min planering TOTALT!

tisdag

idag har jag min första körlektion. asbra känns det när det är 2dm snö också.
aja 12.15 har min allra första körlektion, och ja jag vet jag upprepade mig. men jag är så jävla nervös.
imorgon är min sista teorilektion, jag ska åka in till stan nästa vecka för att sätta mig vid datorerna lite. ska bara kolla deras öppettider och så.
aja jag peppar iallafall fredag. fyfan vad kul det ska bli, och denna gången ska jag bara dricka vin. inget jävla blandande här inte. jag vill gärna behålla min sprit i magen denna gången hihih.

jag ska bannemig sitta och ladda hem lite peppande låtar ikväll så jag kan springa omkring i mitt hus på fredag innan jag åker till stina för att förfesta lite hihi.
och jag undrar fortfarande VARFÖR jag skriver blogg, men det är väl för att sitta och beklaga mig lite.
ÅÅÅÅÅÅH fyfan för nya bilddagbokens design?! seriöst vad  fan är det för något?
jag tänker börja hänga på www.thephotodiary.com

jaja, seeya nu ska jag ha svenska hähä


måndag.

idag har vi haft engelska, mhm alice älskar mig. jag lovar.
sedan så åt vi på mcdonalds (jag VET man ska inte göra det, men jag vet inte jag föll för grupptrycket)
och därefter hade vi näringslära. eller vi har vi har fortfarnade inte slutat. eller okej det är jag och en till som faktiskt sitter kvar i klassrummet, jag hade tänkt att fixa med lite restuppgifter haha. tänka sig, jag matilda sitter och pluggar.
och vid halv fyra hade jag tänkt att åka ner till stan för att träffa kaisa, vi ska fika tills körteorin börjar hähä. nu är det bara 2 lektioner kvar, och imorgon ska jag köra för första gången med Anders. och det kommer nog gå bra hoppas vi.

fredag

jag gillar mina fredagar. jag är ingen person som MÅSTE ut och festa eller umgås med kompisar, för jag är alltid så trött efter en hel vecka i skolan hähä.
liksom det är skönt att kunna gå och lägga sig i 2 timmar när man kommer hem. somna och sova jävligt skönt. vakna till att det luktar god mat. träffa föräldrarna som man knappt träffat på hela veckan. jotack mina föräldrar är arbetsnarkomaner. min mamma åkte i måndags morse och kom hem idag hähä. jävligt positivt när ens mamma åker bort i flera dagar, fast iochförsig jag är rätt så van. hon gjorde så från -91 till -99 sen trappades det ner, fast nu har det börjat öka igen.
nu ska jag snart ha min egna spa-kväll. ta en långdusch, hårinpackning, noppa mina ögonbryn eftersom Lina i min klass påstod att jag hade ungefär 5 strån som behövdes plockas haha. min klass är faktiskt bra!
och sen smörja in mig med mitt nya body butter.

fast först ska jag kolla in så ska det låta. det är faktiskt kul.

torsdag.

mumz, idag var jag och handlade med pappa och vi köpte massa frukter och grönsaker. fyfan vad jag älskar våren då alla frukter är sådär härligt omogna.

min dator funkar föresten, efter att jag varit hos datakillarna två dagar i rad. hampus och ceder var uppe på kaffe som jag lovade dom, jävla hampus som ska klaga!
tydligen var cappucinon för varm? vadårå hellre det än att den är för kall!

och igår när min dator strejkade så tröstshoppade jag en/ett body butter från the body shop, och den luktar persika eller aprikos och fy satan vad gott den luktar!

och jag har börjat att gå och lägga mig sådär galet tidigt, igår somnade jag vid 10 och det gjorde jag nog kvällen innan också. jag undrar vad fasiken det är med mig!

tisdag.

jag undrar varför jag egentligen skriver blogg?
det är ju ändå ingen som läser den hähäh.
eller joo, det är väl folk som läser den, men ingen verkar ha kommit på att man kan kommentera hähäh.
jaja nu ska jag vila en liten stund.

mycket trevlig fika med pauline föresten haha.

tisdag

jag har kommit på att jag gillar Tisdagar, dom är sjuk lugna och vi har bara svenska och sedan slutar jag vid 11.30.
jag ska fika med pauline idag, blir asbra claras tacotallrik är mumz!

skriver mera sen.

-

orka vara trött.
orka ha tröga klasskompisar.
orka vara ensam
orka allt.

vill ni ha mig så finns jag här.

hehe

gårdagen var intressant.
jag duschade och så hemma, för att sedan fixa iordning mig hos stina. frisyren blev bra den är fortfarande rätt okej och även om jag har sovit med den så är luggen okej. men iallafall så började vi dricka, jag och stina började innan jonny och erika för dom var sega ju. och jag började bli lite kalas redan efter 3 aquatini, kan kanske berott på att vi hävde dom för att jonny inte skulle få något hähä. sen så satt vi ute och rökte, okej jag feströker mhm. och jag ringde pauline, hon är en trevlig prick den tjejen. vi åkte in till jönköping vid typ tjugo i 10 eller nåt, och jag hade inte min jacka med mig eller nåt för det ligger hemma hos stina så jag måste hämta det idag! men vi kom in på centrum iallafall haha där var det kul, vi dansade som fan, jag drack två cosmopolitan och jag träffade melissa och alexander från jb hähä, jag dealade med honom så jag fick en 100-lapp om han kommer upp till HR och äter en 3 rätters nästa fredag haha. och sen strulade jag kanske med nån kille på dansgolvet, han var lite småläskig och stina den jäveln ville inte gå iväg när jag tyckte att han kladdat klart, sjukt obehaglig upplevelse! taxi resan hem var dock rätt läskig den också. men det orkar jag inte skriva här. fast jag somnade väldigt skönt när jag kom hem, haha. efter att ha druckit och dansat en hel kväll.