packning.

just nu sitter jag och vilar efter att ha packat inför min idre-resa herreguuuud vad lång tid detta kommer ta haha.

men det börjar faktiskt kännas rätt kul att jag ska åka, det blir en annorlunda upplevelse ju!
kameran är med denna gång, dock vet jag inte riktigt vart min kamerasladd är så det blir lite sämre uppdatering med bilder haha. men jag får köpa det när jag kommer hem igen!

17 juni 2009

jag är ingen effektiv bloggare, det får jag nog erkänna men jag har haft rätt mycket att göra. Studenten t ex. den var helt underbar. börja dagen med en champagnefrukost på john bauer-hotell för att sedan åka upp till skolan och ha stipendieutdelning ( jag fick ett stipendie som bästa serveringselev) och därefter ha mösspåtagning, herregud det var underbart att gå ut genom porten och faktiskt inse att man har tagit studenten. en sann glädje. sen att få springa ut till segertåget, DET var sannlycka. att få känna att man faktiskt att segrat genom att man klarat gymnasiet. underbara känsla.

 studentfest på sliver, det var också jävligt roligt att träffa alla som man inte har träffat på flera flera år.

och som ni kanske märker så har jag inte skrivit något om idre ännu, nej för jag fick höra att jag inte behöver komma upp förräns efter midsommar, det innebär att jag får fira midsommar med mina vänner. mina käraste vänner. det ska bli väldigt kul. ingen särskilt stor fylla, bara lite sådär salongsberusad.



jag bjuder på en SCHLITEN matilda-bild.