118100

jag har sett på ett par bloggar som jag kollat omkring på att man kan smsa till 118100 och fråga absolut vad man vill, och jag är inte sen på att haka på trenden.

så min fråga var : vem är matilda danås-leek?

deras svar: Matilda är en vacker ung tjej från Habo. hon har en fantatisk personlighet och charmar de flesta. Hon är 18 år och vi tror att hon kommer komma långt här i livet.

hahaha jag gillar såna svar, det får en att bli lite sådär glad!

måndag

ojoj. min första dag på mitt sommarjobb var stressig, men rolig.
jag fick arbeta med dom jag arbetade med på karlssons, det var faktiskt himla kul haha.

men jag märker att jag kommer att få jobba ihjäl mig eftersom det är en massa människor som åker på semester och sånt, så jag lär få hoppa in för dom haha.

men nu ska jag gå och duscha och sedan kanske kolla på en film eller något, för jag orkar absolut inte göra något haha.

attans, jag kom på att jag glömde skriva in i personalhandläggaren att jag gick hem. aja jag får skriva i det imorgon!

söndag

okej, återigen är en vecka på väg mot sitt slut.
och det ska bli en ny början nästa vecka, eftersom jag ska börja på mitt sommarjobb på kock och bar, kom till klosterkungen och ät lunch/middag i "svarta huset" haha.

jag måste erkänna att jag är lite smånervös, mest för att jag inte riiiiktigt vet vad jag ska göra haha.
men det ska nog lösa sig tror jag.

nej nu måste jag göra iordning mig för att släkten kommer om en timme drygt.
mina älsklingbarn kommer också ju, amanda och linnea.

kanske ska prata lite med min kusin om den balklänning som jag vill att hon ska sy åt mig!
student 09 eller vad säger ni hahaha.
lite tidigt att planera kanske?

upprörande?



okej, jag är lite av en ungdomsprogramsnörd, och jaa jag kollar på disneychannel och liknande kanaler lite åd och då.
ett program jag har fastnat för är Hannah Montana på Disneychannel.

dock så tycker jag det är pinsamt att folk aka hennes vänner är så pinsamt avundsjuka på henne att dom tar hennes privata bilder och "gör" en film av det och nedvärderar henne.
herregud Miley Cyrus är ungdom, och tv-stjärna redan, låt henne roa sig. hon gör det hon gör nu, visst hon kan säkert göra saker som hon ångrar. men vem gör inte det? jag gör det dagligen ju haha

enda skillnaden mellan mig och henne är att det hon gör kan bli upptrissat eftersom hon är "kändis" men jag tycker man borde ha överseende med ungdomar som festar och posar, låt dom göra det. man ska ju för fan inte bli vuxen när man fortfarande är ungdom, right?

lördag

jag har kommit på en grej.
jag ska börja mitt nya liv, jag ska först rensa ut min kropp från slamprodukter och olika gifter, som finns i allt man äter det går knappt att undvika det. och det ska jag göra genom att äta frukt, grönsaker och vatten i 1-2 veckor, alltså ingen alkohol eller kött eller något liknande.
och sedan ska jag börja att utesluta kolhydrater, såsom bröd, pasta och liknande.

jag är faktiskt riktigt glad över det, mest för att man mår så bra när kroppen mår bra. man blir piggare, gladare och fräschare.

med mig har jag världens bästa kaisa också!

smärta

hur kan man glömma bort att man ramlar och skrapar upp armbågen, och sen upptäcka det när man sätter sig i tv-soffan?


det smärtar såfort jag nuddar armbågen.

bakisdag?



ehehehe ja, jag kan vara lite bakis idag, men det bjuder jag på!
denna låten är soft haha.

fredag

fredagen började väldigt tidigt för matilda danås-leek haha.
kvart i sex ringer klockan, jag hoppar : släpar mig upp ur sängen, hur kul är det att gå upp så tidigt?
och sedan åkte jag till jobbet, väl på jobbet gick allting bra vi blev klara väldigt tidigt haha.

sen åkte jag och shoppade med stinis, jag hittade två klänningar och en väska och en rakhyvel, jaa jag har kommit in i en klänningsperiod. sen åkte jag hem och duschade och klädde på mig lite finkläder hähäh, ska försöka få tag i bilderna från igårkväll på mig och stina.

väl där, så fixade stina mitt hår, och sedan tog vi våra väskor och finskor och åkte vidare till taberg, där vare parteeeey.
amanda baby är ensam hemma så hon hade bjudit in lite folk, det var faktiskt väldigt kul. dock så skulle jag väl inte ha köpt den där spritflaskan haha, full blev jag och sedan när jag insåg att vi snart skulle åka hem så tänkte jag att jag kunde få upp alkoholen, hmm bra matilda. jag blev iallafall lite trött hahaha.

jag har ett fint skrapsår på min armbåge också, jag vet bara att jag råkade ramla lite åt sidan när jag hade hoppat av bussen vid stina haha.

tralala, jag ska alltid vara så konstig, varför visar jag inte vad jag känner? varför börjar jag gilla dom som är över min nivå?

torsdag

idag ska jag tydligen putsa fönster på altanen, haha det LÄR ta lång tid, eftersom vi har en hyfsat stor altan.
och sedan ska jag städa mitt rum, som jag har sagt så många gånger att jag ska göra haha.

imorgon blir en hektisk dag dock, jobba 7-14. hinna gå på stan med stinis, och sedan åka hem duscha och greja lite, för att sedan åka till taberg och hare mysigt hos amanda.

fast det där med shopping funkar alltid, visst att jag shoppade igår, men det hindrar mig absolut inte att shoppa imorgon haha.

kontonummer

jag har vunnit en auktion på tradera hähähä.
men när jag försökte att betala så är inte kontonumret giltigt, borde man inte kolla upp sånt när man ger ut kotnonumret till köpare?

onsdag

dagen började med att jag gick upp vid 6.30 eftersom jag skulle ha körlektion, och körlektionen gick faktiskt jättebra, och anders berömde mig för att jag kunde köra så bra på landsväg, YEEES!
och sedan beställde jag halkbanetid, 7 augusti, då jävlar haha.

sen så kom mamma och hämtade mig, och vi åkte hem för hon skulle ha ett telefonmöte. då passade jag på att gå upp och lägga mig och sova en liten stund hahaha.

sen kom mamma upp och frågade om vi inte skulle åka in till stan, för hon ville se vad det finns för affärer på öster haha.
och nog shoppade vi alltid, eller jag valde och mamma betalade typ haha.


gina tricot är bra alltså, där hittade jag denna klänningen

och denna höga kjolen som man även kan använda dom tubtop om man vill.

och detta bälte ifrån cubus, åh den affären håller på att slå igen för det är någon som har köpt upp lokalen, så dom rear ut ALLT där, så på fredag när jag fått min lön så ska jag bannemig dit och shoppa underkläder och liknande, för det var BILLIGT!

jag köpte även ett rött nagellack med ett överlack till.


så nu har jag nog visat allting som jag har köpt, eller jag köpte hårinpackning också, Elvital multigloss, jag tycker att det schampoot och balsamet gör att håret blir verklige mjukt och underbart, plus att det luktar så otroligt gott också.

nu sitter jag och mumsar på bananchips ( det är väl jag och alla tanter i världen som gillar det haha) och dricker grönt te, som jag har gjort som iste, det är verkligen något att rekommendera. fyll en tillbringare med kallt vatten och sedan lägger du i ett par påsar med det te som du tycker om, sedan låter du det dra, låt det dra en längre stund än när du har varmt vatten eftersom det tar en stund för te-påsen att bli blöt eftersom det är kallt vatten. och sedan kan man hälla i lite isbitar och sedan har man ett nyttigt iste!

nej nu ropar pappa att jag ska övningsköra, byebye.

kaisa

sen så måste jag bara berätta att jag har nog en av världens bästa kompisar, kaisa heter hon.
seriöst man blir glad av henne, och hon tycker inte jag är knäpp för att jag har konstiga idéer för mig. eller visst att hon tycker jag är knäpp, men jag tror nog allt att hon gillar mig ändå haha.
men jag tänkte bara tipsa er om henne!

kaisa

dance with me

idag har varit en sån dag då jag har velat ha en kille att ligga och mysa med när jag har kollat på film haha. mest bara för att det är mysigt.

okej åter en dag som har gått till att inte göra någonting, och övningsköra, för det har jag börjat göra nu förstår ni.
igår åkte hela familjen till K-rauta för att pappa skulle köpa något, fråga mig inte vad.
och idag åkte vi till Rinkaby rör som ligger nånstans utanför jönköping, haha fråga mig inte vart men jag körde dit iallafall.

åh herregud dom hade ett av de snyggaste handfaten som jag har sett någonsin, typ en skål i obränd lera, alltså så den är sådär grå, som stod på en ekbänk , och sedan ska vi ha ett badkar, ett sånt där gammaldags med tassar på. och en ångbastudusch.

nog om det, jag har kommit in i min timbaland- period igen, mannen är bra alltså!
och just det ja, jag skulle börja med dagens outfit, men jag gör det när jag hittat den lilla kameran haha.



tisdag

hmm, återigen en dag på sommarlovet, herregud känns konstigt att inte göra någonting när jag är van vid att göra påtok för mycket hela tiden. fast det är även skönt med tanke på att jag ska jobba hela juli månad.

jag fick mail från cocoo.se idag också, mums att jag ska köpa en grej och få ett gulligt peace-armband. jag ska bara vänta tills på fredag när jag får mina pengar. jag tror jag kommer få en del iallafall, jag jobbade ju faktiskt ett par dagar.

nej nu ska jag gå iväg och tvätta och städa lite, det behövs. och sen kanske ta en välbehövlig dusch haha.

jag var ute och övningskörde igår, haha är man mogen för att ta körkort när man VILL köra inne i stan när det är mycket folk? jag ska övningsköra med papsi ikväll och sedan med anders imorgon, det ska nog bli kul. jag taggar att jag får mitt körkort, gud vad jag ska köra och hålla på!


söndag

idag var min sista arbetsdag för midsommarhelgen, det har varit en tuff helg, men samtidigt lönsam haha.
jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag är nog mest trött nu så jag ska gå och sova.
jag skriver nog mera imorgon eftersom jag ska städa mitt rum och tvätta lite kläder och sånt där annat lagom roligt hahaha.
tänkte lägga in lite bilder från sötnosarna som var här på midsommarafton :)

syster.

nej, jag börjar undra hur det är?
ska inte systrar hålla ihop oavsett.
den jäveln har förstört allt mellan oss.

du är du och jag är jag.

du är olja jag är vatten.

just nu är inte vårat blod tjockare än vatten. tyvärr.

huhu


ignonera cphanden och min hemska min haha.

men dagens outfit beståt av:
blå klänning med hög krage ifrån indiska,jag blev helt kär i den när jag såg en på bilddagboken som hade en liknande fast grön.
sedan min härliga adidaströja som jag använder i ur och skur, som jag köpte på stadium förra sommaren tror jag.
och vanliga svarta leggings från Ginatricot.


midsommarafton.

idag har jag jobbat och varit allmänt hurtig.
och sen tog jag ett beslut om att jag ska ha dagens outfit-bilder bara för skojs skull höhöh.

fast jag fixar det när våra gäster har åkt hem.

torsdag kväll

jahaja, nu är även denna dagen slut, denna dagen som jag har längtat men även fasat för haha.

jag tog mig en dusch innan för det var så himla kallt, och nu sitter jag i mina förstora mysbyxor som gör att jag tappar dom lite då och då, som jag köpte i en turistbutik i annapolis i usa. och min härliga tröja som jag har tagit av pappa haha, och även hans raggsockar, det är bra att ha en pappa som slutar använda strumpor i mitten av januari för att han tycker att det börjar bli varmt haha.

och imorgon är det midsommar, och den ska jag fira genom att jobba 7-14 och sedan fira med släkten och tydligen överger mina kusiner mig så jag blir yngst på ett gäng med medelåldern 40+ haha, fast mina kusinbarn kommer ju i och för sig, lilla jakob, tilda och emilia, dom får jag leka med. hmm undrar hur mycket en 3åring, och två snart ett åriga små barn kan leka?

jag får väl se om jag hittar på något på kvällen men eftersom jag ska jobba hela helgen så tror jag att det blir rätt så slappt, hur ska ni fira eran midsommar?

okej nu när jag kom och tänka på Annapolis så ska jag nog se den filmen, herregud mysigare stad får man leta efter. en sjöstad i Usa med ett universitet för flottan, och mums vad snygga vitklädda killar det gick där haha.
nej nu vankas tvn och min härliga säng, det tar på krafterna att skriva teoriprov.

såhär



sitter jag numera när jag har sommarlov och har lämnat in datorn. det känns nästan lite hemskt att behöva sitta vid en stationär datorn eftersom jag är van vid min älskade lilla laptop. och om man kollar riktigt noga så ser man att det är två datamusar på skrivbordet, och det är inte för att jag gillar att använda bägge händerna när jag sitter vid datorn, utan det är för att den ena är trådlös och helt hopplös med tanke på att den laddar ur batterierna hela tiden, och den andra är mammas som jag "råkade" låna haha.

okej detta var väl trevlig information som jag gav er haha.

oj

jag vet inte vad jag gjorde, men på ca 2 minuter så lyckades jag få 4 nya kommenterar från helt främmande människor.
mama liiiike!

okej jag är nog lite trött. men jag ska IIIINTE sova eftersom jag ska upp tidigt som fan imorgon. jag får väl sätta igång och tvätta eller något, eftersom det är min hushållssyssla i familjen.

men herrejävlar vad glad jag är över att jag lyckades klara körteorin. ni kan inte ana hur nervös jag har varit. och ska jag vara ärlig så började jag öva i tisdags. och jag har råpluggat sen dess. men IN YOUR FACE ni som inte trodde på mig, inte för att det inte var någon, men jag ville bara skriva det haha.
 okej nu babblar jag på om absolut ingenting.
så jag ska nog gå.
chaiiiio!

teoriprovet

jomen självklart var det teoriprovet jag hade idag. och jag fick godkänt.
dock var det precis på gränsen men vadårå, ett godkänt är ett godkänt.
och jag har ringt och väckt alla möjliga personer som jag har kunnat komma tänka på haha.

torsdag

idag gäller det.
jag återkommer om resultat.

hold me please.

jag är så nervös att jag kan dö, tänk om jag inte klarar det. ytterligare ett bevis på att jag inte duger?

onsdag

idag har jag haft körlektion, gick väl lite sisådär antar jag haha, men jag beställde iallafall halkbanetid. tänkte att det kunde vara skönt att ordna så snart som möjligt.

blev utskälld av busschaffören också, för att sedan bl bortglömd när jag tryckte på stoppknappen, han " missade" min hållplats. jävla busschafför.

och nu sitter jag och pluggar teori, det börjar gå bra. men jag ska nog sova en liten stund för jag är så grymt trött.

falköping

jaha, nu har man varit i falköping med mamsi och stinis.
vi åkte dit för att hämta mammas nya bil, eller nya och nya, visst den är ny men modellen för oss är gammal eftersom det är en toyota prius, en sådan som vi har nu.

vi tyckte det var lite tråkigt att stå där och vänta så vi gick över till OKQ8 och köpte lite färdkost. dessa falköpingsbor som är så trevliga, damen vi handlade av gav oss komplimanger för att vi såg så söta ut haha.

aja nu ska jag plugga lite teori igen.
jag gör inget annat än att plugga teori känns det som.

tisdag

jahaja, ytterligare en dag på sommarlovet går utan att jag gör något vettigt haha.
eller jag övar lite på körteorin,eftersom snart är det dags att skriva upp hähäh.

fick hem mina grejer ifrån bagsandfashion idag. urbra leverens och snabbt gick det också. ända hem i brevlådan.

mina öronhängen som jag köpte, dock fick jag ingen bra bild på mina solglasögon, men ni lär nog få se dom haha.

nu ska jag fortsätta med mitt övande till körteorin, och sen ska jag duscha för att sedan åka och hämta stinis och sedan åka vidare till falköping.

rubrik.


det blev lite pärlande med mammas väninnor.
dock är bara ett av mina halsband med, det är det lite tunnare med bara pärlor.
fast det gav jag bort till mamma.

hade ett rätt så känslosamt samtal med min mamma nyss ikväll.
herrejävlar att en man kan förstöra en familj så totalt. vi är helt chockade.
och vi lider iochmed att barnen mår så dåligt.

den flicka jag kände för bara ett litet tag sen, är helt förändrad nu. ledsen och nedstämd inte alls glad och uppåt längre.


måndag

idag har jag inte gjort så himla mycket, eller jag vaknade vid klockan 10 efter att ha sovit nästan 18 timmar i och med att jag somnade vid klockan 5 igår eftermiddag.

sedan så skulle jag duscha men då fanns det självklart inget vatten så jag fick köra en raggardusch haha.
och så åkte vi in till stan, och jag shoppade 2 par skor

ignonera den grymt snygga mattan inne i min garderob :)

båda från sjöqvist skor och dom kostade 199:- reps. 150:- st.
och sedan så har jag köpt pärlor till mammas pärlkväll som hon ska ha med sina väninnor idag haha

alingsås.

jag och mamsi och papsi åkte till min syster i alingsås för att hälsa på dom i deras nya radhus som dom har köpt.
jag var duktig och övningskörde ända ner dit faktiskt. det är jag lite stolt över hihi.

själva besöket började väl bra, men slutade mindre bra.

lilla söta amanda som sitter i sin älskade vagn :)

Linnea som ligger i sin vagn.

glassen som mamma bjöd på, och hallonsorbeten som smakade utspedd hallonsaft.

och den söta andfamiljen som låg i gräset när det regnade som mest.

what becomes of the broken hearted



jag tycker denna låten är lite mysig faktiskt,inte mysig på mysighetsskalan men den är rätt så chill.



sen har vi denna, som är lite mera 'hård' haha.
min dag har gått åt att youtube:a på gamla låtar och att springa mellan sängen och ungefär inte någonting.
eller jag gjorde av med lite pengar också, betalade tillbaka skulder till mina föräldrar och sedan shoppade jag lite också.

bagsandfashion

jag har precis inlett ett samarbete med www.bagsandfashion.com och jag beställde ett par grejer därifrån redan idag.
ett par solglasögon och ett par öronhängen. bilder på grejerna kommer när jag har fått hem dom.

bagsandfashion är en hemsida som har grejer som är inspirerade av de ledande designermärkena fast till ett betydligt billigare pris.

vätterstranden vs piren.

jorå. igår var helt okej. även om det blev lite omplanering i våra planer haha.
först så åt vi på 8glas, jättegod mat, dock väldigt dålig service. sedan så betalade vi och gick vidare till killarna i klassen som satt på piren och chillade och drack öl, haha där inleddes även kvällens tävling bland killarna.
där började jag känna mig lite påverkad hahaha, att fnissa okontrollerat är faktiskt väldigt kul haha.

dom andra tjejerna som hade suttit kvar lite på 8glas kom och sa hej, sedan så gick dom till tusen och en natt. och vi andra gick vidare till vätterstranden, det tog oss typ 40 minuter att gå till vätterstranden haha, vi är så kassa vad gjorde vi egentligen?
där satt vi och chillade en stund, och polisjävlarna tog min martiniflaska.
då gick jag till sandra och hennes gäng och fick lite alkohol av dom haha. dock kände jag inte av den så mycket.

sedan på något konstigt vänster skulle vi gå vidare till piren igen, för vi ansåg att det var tråkigt nere på vätterstranden. och vägen tillbaka tog fan nästan 1 timme att gå. bara för att vi hade två kåta jävlar med oss haha.

jag träffade även på lite läskigt småfolk när jag satt och väntade på amanda och anton, en som satte sig bredvid mig och började prata en massa och frågade en massa, och sedan en kille som ramlade mot bänken jag satt på och fick så ont att han spydde eller nåt, då kände jag att det var dags att gå.

vi gick till hamnens fiskekrog, och jag som är arton köpte ut lite alkohol hähä, eller det kanske man inte får skriva i bloggar? haha

och där satt vi till klockan halv tre eller nåt, då jag tyckte att min pappa skulle komma. vi åkte runt till taberg och bankeryd för att lämna av amanda och robin och jonny, sedan avslutade vi med att lämna av linn i habo.

sen åkte jag och papsi hem och när jag kom in på mitt rum upptäckte jag världens största spindel på min vägg, men jag behöll mitt lugn och sa till pappa att döda den hahah.

jag tog dock inga bilder ifrån gårdagskvällen, men det var bannemig värt att vara där. fast jag är rätt så glad att jag är 18 faktiskt, det går så mycket enklare då.

och jag fick ingen snefylla igår, som jag faktiskt trodde att jag skulle få. men jag drack väl lagom mängd antar jag, fast jag vill faktiskt bli sådär jätte onykter.

jaja, nu ska jag duscha och sedan sätta mig och öva lite teori, eftersom jag igår bestämde mig för att beställa teoriprov. yikes.


skolavslutning.

ojoj nu är denna dagen kommen som man har längtat efter hela året.
nu är det bara ett år kvar tills man själv står där med studentmössan och har gått på bal, ska bestämma vilka låtar som ska spelas på flaket och så vidare.

jag känner mig nog mest rädd inför det. liksom man blir helt fri, kommer inte ha någon skola att gå till varje morgon. det är nog tur att jag och amanda ska åka till norge och arbeta haha.det ska faktiskt bli jävligt kul.

okej nu är jag klar nästan 40min innan pappa ska hämta mig för att köra mig till moa.
vad tråkigt för mig.
jag får väl gå och välja ut ett par skor som jag ska ha på mig haha.
fast jag tror jag tar mina jesussandaler.

jag hoppas alla på hultsfred har det hur mysigt som helst. och jag vill också åka dit. varför köpte jag inte biljetter för?

onsdag.

åh nu är det bara skolavslutningen kvar sen är det sommarlov.
detta året har gått förjävla fort.

idag hade vi bara femkamp i skolan, med ettorna och treorna. det var faktiskt rätt så kul haha.
lillen badade i rocksjön också, han såg ut att tycka att det var rätt så kallt faktiskt haha.

sedan fjäskade jag till mig att stina skulle köra hem mig, herrejävlar kvinnan kör ju som en galning haha.
160km/h på 195an är kanske liiiite väl häftigt. men det var roligt att åka med henne, och grattis till henne och mowa att dom tog körkort i måndags.

efter att jag kom hem från skolan så gick jag och la mig en liten stund, mums det var mysigt haha.
sedan så har jag övningskört in till stan och hem till stan, det gick faktiskt riktigt hyfsat. jag ska snart beställa teoritid dessutom. ojoj nu börjar det brännas i knutarna haha.

imorgon blire skolavslutning och sedan hem och göra sig iordning för en kväll ute på stan hähäh.


måndag 9/6

oj.
tiden går hur fort som helst. det är redan juni. och jag ska börja jobba på mitt sommarjobb och 3 veckor.

idag hade jag en körlektion. mjaa det jag gjorde mest var att köra i rondeller haha.
sedan gick jag och åt frukost på bernad's. satt där en stund sedan åkte jag upp till skolan för att gå igenom mitt schema inför nästa år. oj det kommer inte vara mycket lediga stunder här inte.

sedan "städade" vi haha. det var bannemig ingen som var seriös med städningen. och sedan åkte jag ner med jonny till stan för att hälsa på amanda, men då visade det sig att hon åkt upp till A6 för att vänta på lina som skulle lämna in sin dator, så det blev till att sätta sig i rådhusparken och vänta på tjejerna som skulle komma ner till stan och fika med oss på waynes.

sedan gick vi lite på stan, sexiga kläder jonny hittade åt mig inne på gina hähä.

sedan åkte jag hem, och usch jävla snorungar som åker min buss hem alltså, dom sitter och skriker och är allmänt påfrestande.

nu taggar jag torsdag mer än någonsin, käk på 8glas, sen saltkråkan antagligen och sedan vätterstranden. yumyum.

s.o.s



men mums på denna låten.
hahaha jag har sjukt blandad musikstil känner jag.

okej idag har dagen bara gått åt att försöka undvika att smälta sönder under solens varma strålar.
men ett plus är att jag börjar att sluta fjälla, YEEES!

jag fick en ny bikini av min mor igår, den är sessy.

soligt.

alltså, det är för varmt för att sitta vid datorn egentligen.
men jag lever, faktiskt.

torsdag.

jahaja nu har vi lämnat in våra skoldatorer. och jag sitter vid våran stationära dator hemma.
INTE okej, tangentbordet strejkar som fan mot mig.

imorgon ska jag börja jobba klockan 7 på morgonen hähäh.
fast jag slutar klockan 1 så det är rätt så lugnt, men då ska jag hämta stinis och sedan ska vi åka hem till mig och jag ska laga middag åt min far som blir ett år äldre imorgon. det kommer även lite grannar till oss. haha det ska faktiskt bli helt okej roligt, jag får ju dricka iallafall, även om det hade varit roligt att gå ut på krogen med tjejorna imorgon, men ääsch det tar jag igen nästa torsdag haha.

aja nu ska jag nog sova snart.

sommar och sol

sommar och sol, det påminner mig väldigt mycket om den här låten.

vem har inte suttit och diggat till denna?

idag har det varit en lugn dag, vi hade projekt och företagande, vi redovisade vårat projektarbete. först så redovisade vi sammanfattningen av bröllopet och hur vi tyckte att det gått med grupperna, dom flesta var faktiskt helt okej.
sen redovisade vi vårat grupparbete som vi började med innan bröllopet blev aktuellt. haha herrejisses alla hade varit avancerade och gjort en powerpoint, medan jag och jonny stod och läste innantill haha.

sen åkte jag hem, mest för jag inte orkade stanna kvar i skolan och vänta tills vi skulle äta tapas med spanskan. jag har liksom fått mitt betyg i spanska, inte för att jag vet hur jag lyckades få VG, men det är säkert jättebra haha.

och hemma gjorde jag iordning lite mat, satt och pratade i telefon med jonny en stund, och sedan under tiden så ringde det en himla massa människor, mamma som ville berätta att hon köpt min ansiktsrengöring ifrån MD formulations, och sedan ringde Cajsa ifrån Torpa och frågade om jag kunde jobba på midsommarafton, och jag klagar ju inte jag får ju extra mycket pengar haha.

och nu ska jag tvätta min kockskjorta som jag ska ha i skolan för sista gången någonsin imorgon, jag insåg precis att jag ska aldrig mera vara i skolköket efter imorgon. herrejävlar frågan är ju om jag har valt rätt, tänk om jag inser att jag inte alls vill vara servitris/bartender?

aja nu ska jag gå iväg och sätta mig i solen och njuta lite till.

mums.nu


någon mer än jag som älskar det här vädret just nu?

solen är här

joo, nu är det såhär att det är riktigt jävla fint väder i hela sverige just nu. och självklart ligger man och pressar, jag låg och solade igår på vätterstranden mellan 12-15.30, mums säger jag inte mums säger mina axlar som jag har bränt riktigt ordentligt.

idag så åkte jag in till skolan och hade nationella i svenska, jag skrev en helt okej uppsats hoppas jag. fick reda på varför min svenskalärare är borta varannan lektion, kom på att han inte är någon vidare bra svenska lärare.

fick springa till min buss, för att sen inse att den var 8 minuter försenad. åkte hem med tåget, träffade även kaisa på tåget.
kom hem, åt lite, sen gick jag ut och pressade i solen igen haha. fast denna gång så hade jag smörjt in mina axlar lite.

men jag fick nog lite färg iallafall.


fick även ett sms om att jag ska jobba 7-13 på fredag, jaja det innebär iallafall lite pengar ju.
sen efteråt så ska jag grilla och laga mat åt pappa och våra grannar som kommer för att fira att papi blir ett år äldre.

nu ska jag gå och duscha om en stund och sedan smörja in mig med mitt body butter som luktar Mango. mums!

nyheter cocoo.se


jag har ju min favoritsida som säljer smycken, och det är
www.cocoo.se och nu har jag fått kika in dom nya produkterna och detta är dom jag föll för.
1. guldiga bamboo-öronhängen, helt grymt fina att ha när man är solbränd och mysig efter sommaren.
2. ett fint silver armband med en fyrklöver i mitten, jag har ju alltid varit svag för silver och jag har haft fyrklöver som symbol ända sen jag döptes då jag fick ett halsband med en fyrklöver i.
3. herrklockan är S N Y G G, jag går och dreglar på pappas klocka, men jag vet att jag inte får ta den. men nu har jag chansen att köpa mig en egen minst lika snygg.
4. det klassiska, guld och svart. det går bara inte att misslyckas.

kommentarer.

jag undrar varför folk inte kommenterar?
jag tycker att dom som läser min blogg ska kommentera lite oftare.

hihih.
nu ska jag snart dra ner för att schteeeeka på vätterstranden.
köpa med sig en sallad från graffiti, och bara mysa med my girrrrrls!

måndag.

jag slipper sommarskola. YES!

det ska bli 26grader idag, och jag ska sola vid vätterstranden. mumsmumsmums!
denna dagen kommer nog bli rätt så bra.
fast det skulle ju inte förvåna mig om denna dagen blir kass som fan, bara för att allt har gått bra.

jag fick reda på att jag skulle göra svenska nationella imorgon, men kul att man har fått reda på information om det också.
jävligt bra martin.

nej nu ska jag lyssna lite på ' efter plugget '

tralal



undrar om denna kommer att trängas med Jason Mraz- I'm yours på toplistorna i sommar. haha
jag tycker det är roligt när folk gör covers på gamla låtar och ger dom ett nytt uppsving liksom.

badbadbad matilda

okej jag är dålig på att uppdatera.

har dock jobbat hela helgen, eller igår och idag.
fick reda på att jag får jobba en massa på Torpa i höst, för jag ska hoppa in istället för en som heter emelie.
jag kommer att tjäna pengar, dock så kommer jag att jobba två helger irad i månaden, men det kommer nog vara rätt okej med tanke på att jag kommer tjäna pengar, och jag kommer att åka utomlands i januari istället. som det ser ut nu.

imorgon är det skola igen. som vanligt. men inte många dagar kvar nu.
jag ska fika med pauline imorgon, åhå det ska bli mysigt. och jag har pengar kvar och det är den 1 juni idag. mumsmums. och jag får lön från Elmia den 15, fast det är ju en söndag så jag kommer få det på fredagen, den 13:e. alltså kommer jag att ha pengar denna månaden och det känns faktiskt väldigt skönt.

och det har varit mumsväder denna helgen, visst har det känts surt att vara tvungen att åka hemifrån och se att det kommer vara hur varmt som helst, men jag har åkt hem på direkten efter jobbet och lagt mig och pressat haha.
jag har nog fått lite färg iallafall. haha jag är så slutkörd efter veckan och helgen som har gått nu. så jag somnade ute i solen, jag som ALDRIG somnar i solen annars. men jag kan inte beskriva hur skönt det var.