9/11



helt ärligt, denna låten får mig att gråta. mest för den där barnrösten som pratar, det är en låt som är tillägnad 9/11
såhär skrev skaparen när hon beskrev låten:

"This is a video I made for 9/11 which is a terrible tragedy even for French people as far as I know, I came home from School, I turn on the TV and directly from New York, I saw the first plane being crashed into one of the tower. I was shocked. Really. It's hard to lose someone you love in a way that person doesn't deserve. Lets all take a minute of silence for all those who risk their lives and those who lost it.

(I didn't made the song, I made the video, my dad didn't die and this voice isn't mine.)"


fredag morgon

ja, hade jag inte jobbat hela helgen så hade jag längtat efter denna dag. men nu går jag som i trans eftersom jag är så trött haha.
jag fick min lön ifrån torpa idag, mama liiiike!
jag ska dock hoppa på dennis idag om min lön från kock och bar eftersom jag inte fått den.

och efter jobbet ska det bli lite shopping hihih.

onsdag

okejokej jag suger fortfarnade på detta med att uppdatera min blogg, men jag orkar verkligen inte efter jobbet.
fick iallafall reda på att jag kommer att få min stora lön ifrån kock och bar redan denna månaden, det gjorde mig glad eftersom då behöver jag inte vänta tills nästa månad för att få mina pengar så att jag kan åka utomlands.

det här med att åka utomlands är en grej som jag tycker att man gör på tok för sällan, visst man ska inte göra det för ofta, men jag tycker man kan göra det minst en gång om året, och detta året har jag inte varit utomlands ännu. förra året var jag ju i usa, oj det känns som en hel evighet sen haha.

men iallafall jag och kaisa funderar på att ta en resa nånstans, men då är det som alltid att man ska lyckas hitta någon resa som passar allas plånböcker utan att det blir ett för stort hål i den haha.
men jag bara längtar till att man kommer iväg, och det kommer jag att behöva nu i och med att jag jobbar så mycket nu och inte kommer att hinna vila upp mig, i och för sig tror jag nästan att jag kommer vara tröttare när jag kommer hem än när jag åkte haha.

och nu är det bara 2 arbetsdagar kvar på kock och bar, för att sedan fortsätta med en helg på mitt andra jobb, jajemän det här med att ha ett liv kör jag stenhårt på haha. men nu är det nog inte så många veckor kvar förräns jag får ta det lugnt och sova och bara chilla igen. antagligen är det en arbetsvecka kvar, fast det KAN bli 2 ytterligare alltså 3 arbetsveckor. men jag får se,jag kan ju inte jobba hur mycket som helst heller haha.

jag har ju min halkbanekörning den 7e augusti, då måste jag antagligen ta ledigt, om jag inte är ledig, vilket jag innerligt hoppas haha. fast jag kommer nog att jobba på höstlovet på kock och bar, och kanske några studiedagar eller något sådant. det är ändå väldigt skönt att faktiskt veta att man har ett jobb, och ett jobb som man trivs med för det gör jag verkligen. visst att människorna inte är riktigt som dom ska vara, men det märker jag att det bjuder dom på haha.

hmm thailand kanske skulle vara nånting att åka till, jag har faktiskt funderat på att åka dit i januari nångång men jag får se hur mycket pengar jag har kvar efter att ha jobbat mig igenom hösten haha.

stekare

ja ibland går det som det går, och man blir kallad stekare på jobbet.
ja jag jobbar i ett kök, och då får man steka väldigt mycket mat. hähäh



jaharå, idag så har det varit rätt så soft. vi hade bara 50 lunch idag, och vi brukar ha bortåt 100 även nu under juli månad, det är ganska chill ändå haha.

jag kom hem, och då möttes jag av att pappa hade gjort en trappa upp till altanen, jahaja här händer det grejer.
sedan gick jag och mamma på körsbärsturné här i byn haha. vi har själva inget körsbärsträd eftersom vi högg ner det för att det var alltid så mycket mask och grejer i det. men mina grannar har desto flera träd haha.
iallafall så var vi hemma hos 2 grannar och åt alldeles för mycket körsbär. kul att min mage som är stressig redan nu av kaffet och allt stress på jobbet inte tål körsbär haha. men gott äre!

nej nu ska jag lyssna lite till på bag in da box, och sedan gå och lägga mig för jag är så himla trött.

grease



jag har alltid varit ett grease-fan för hela slanten, hela mitt liv. ända från att jag byggde hus med min systers vhs och hon tvingade mig att kolla igenom alla filmerna för att dom stod i bokstavsordning i den bokhyllan som jag tog dom ifrån ahha.

och i helgen har jag sett ettan och tvåan minst 3 gånger. och jag gillar dom bara mer och mer.

och den här låten cool rider går jag och sjunger på nu, mest för jag tycker den är så bra!



även den här är en favorit, den kommer ifrån ettan.

jag tror jag är lite av en filmklassiker älskare, för jag gillar även dirty dancing och liknande filmer, även girls just want to have fun är också bra, den låten med cindy lauper är urbra!

söndag

oj nu är det över en vecka sedan jag skrev.
mycket har hänt, men ändå inte haha.
förra helgen var väl sådär med tanke på att jag alltid lyckas dricka för mycket nuförtiden.

veckan har varit som vanligt, jobbat och jobbat och åter jobbat.
ja jag gör inget annat än att jobba typ haha.

i helgen var jag dock ensam hemma, gjorde inte så mycket, mest vilade upp mig eftersom jag inte hinner eller får ro till att vila upp mig i veckorna.

och sen har jag bestämt mig för att det är slut lekt för min del, känns så jäklans ovärt, nu ska jag ta mig i kragen och bli en duktig flicka, och hitta mig en redig karl som kan ta hand om mig haha.

ska försöka vara lite duktigare i framtiden med att skriva i bloggen!

fredag

oj, det var ett tag sen jag skrev här visst hähä.

men jag jobbar och sen orkar jag inte sätta mig vid datorn, denna helg är mina första lediga dagar på 12 dagar, jag har alltså arbetat i 12 dagar herrejävlar alltså.

men jag måste säga att jag trivs på kock och bar, det är sjukt mysiga människor. visst att jag känner mig som världens svenne, men det går fakitskt rätt så bra. haha

denna veckan har jag inte gjort så mycket mer än att jobba, eller jag sov hos pauline när hon vaktade kalles lägenhet, det var väldigt mysigt faktiskt. sådär tjejigt och allmänt fnissigt.

hahaha jag undrar hur folk ser mig egentligen, för andreas en av dom jag arbetar med. han kallade mig för maneater idag, och att jag går på allt typ haha, och då frågade jag honom lite seriöst hur han egentligen trodde att jag var, och då säger han att jag är en maneater. haha kul att folkt tror det om mig haha.

nej nu ska jag nog gå och göra något, jag blir så himla rastlös av att sitta vid datorn nuförtiden. undrar hur jag orkade sitta flera timmar vid datorn innan!.

just de ja, jag har råkat "kötta" min tumme också haha, jag har skurit mig så en fjärdedel av tummes topp är lite delad haha.

stylebystars

jag hittade en sjuuukt fin klänning till ett billgt pris, bra och allt.
men så finns den inte i lager. så nu ska jag gå in varje dag på den sidan för att hitta min klänning haha.

nej nu ska jag gå och duscha och sedan sova eftersom vissa är duktiga och jobbar nästan dygnet runt haha.

köttfärssås

jag glömde berätta en grej!
jag fick göra en HELT egen maträtt idag, som ska vara på menyn imorgon.
jag valde att göra köttfärssås, det är enkelt och man kan omöjligt misslyckas med den!
jag hoppas att den blir till belåtenhet.

och nu ser jag att mitt skärsår som jag lyckades åtstadkomma i förrgår har börjat att vara sig och allmänt äckla sig. hmrf, jag funderar på om det inte börjar bli en infektion i fingret. AJSING säger jag då!

torsdag

ytterligare en dag börjar gå mot sitt slut.
mums det var INTE roligt att gå upp imorse, jag börjar känna mig riktigt jävla mörbultad haha.
men det var en helt okej dag på jobbet, förutom att jag och adam tjurade ihop lite på varandra, att han ALLTID ska vara så otrevlig haha.

sedan kändes det rätt så skönt när jag insåg att jag från och med nästa vecka ska få ta hand om köket all by myself mellan 14.00 och 18.00 på kock och bar, herrejävlar låt det inte bli någon rusning bara haha.,
snart är det fredag iallafall, det skulle känts skönt, om jag inte visste att jag ska jobba hela helgen, jaja det blir kul att träffa cajsa iallafall, men fatta att hon kommer att pika mig för i helgen eller? haha när jag låg på amandas toalett och skickade charmiga sms haha.


onsdag

tudeloo.

idag när jag satt på tåget hem, satt jag och räknade ut hur många timmar jag kommer få jobba på kock och bar, och det är MINST 160 timmar, plus att jag har ju fortfarande kvar mitt gamla jobb på torpa, och nästa lördag/söndag är första lediga helgen på 2 veckor, jag kommer alltså inte vara ledig ens i helgen, för då ska jag ju jobba på torpa.
visst jag kommer tjäna mysigt med cash, men jag lär ju vara helt uttömd på energi haha.

och min förkylningen känns och lever med mig fortfarande, idag nös jag så att det hördes över hela lokalen haha det var kul. undrar hur många gäster som har trott att jag har nyst i deras mat?
åh jag fick "laga" mat för första gången idag, alltså all by myself. för adam bestämde sig för att gå hem och sova en sväng eftersom han är just i skrivandes stund på kock och bar och jobbar för fulla muggar, i och för sig så tror jag inte att det är så mycket folk ute idag, men man vet ju aldrig.

och andreas den lilla jäveln åker till bulgarien i en vecka, gud nåde honom om han kommer tillbaka och är helt bakis haha.
fast jag tänker kräva att jag ska få vara ledig nästa lördag, eller att jag får gå tidigare och att dom super lite med mig haha.

iallafall, idag efter jobbet så gick jag och tröstshoppade lite, en turkos tunika från gina tricot. jag har en likadan fast i röd som är sådär otroligt mysig, men när jag satt på bussen idag såg jag att det var två småsmå bleka fläckar på den, undrar vad jag har gjort?
men iallafall, och så köpte jag mitt repair serum från björn axén som har varit slut i typ ett år eller nåt nu haha, 74 kr på cubus! VÄRT säger tilda!
och sedan en anti celluitkräm från cubus också, hahaha jag vet inte varför jag köpte den. men jag tyckte att jag behövde ha den lite haha.

nejmen nu ska jag nog gå och duscha och sedan ska jag sova. VISSA går ju upp och jobbar imorgon haha.

ps. notis till mig själv, SKRIV I DEN FÖRBANNADE PERSONALHANDLÄGGAREN NÄR DU KOMMER TILL JOBBET OCH NÄR DU GÅR FRÅN JOBBET!!!!

ds.