valborg.

ibland undrar jag om inte valborg är en av de få helger som är riktigt onödig. visst det är trevligt med ledighet och att ha en anledning att festa. men det är ändå överskattat. det enda man gör är att gå halva dagen på jobbet/skolan sen är det hem och göra sig iordning för att sedan få gäster eller gå ut nånstans. och sen avslutar man det med en tripp till brasan.

nu ska jag iallafall snart vara som alla andra och åka in till stationen för att möta moa för att sedan gå vidare till Tusen och sedan blire centan. det blir trevligt, dock blir det en tidig kväll i och med att jag ska upp och jobba imorgon hähä.

sug.

jag är något irriterad idag.
har spanskaprov i eftermiddag. och sen hade jag visst köks och serveringsprov.
fitta.

old time.

jag kom på att jag har en massa videos på youtube ifrån när jag gick i ettan.


här skrattar min klasskompis och hör man honom så förstår man varför den är så charmig.


även här är en video på mina vänner. det är när vi skulle åka upp och kolla på hockey för vi hade fått X antal hockey-biljetter av våran skola för dom hade sponsrat Kinnarps Arena eller något. och här visar vi hur kul man kan ha på Linje 1.

nationellt i svenska.



nu har jag haft nationellt i svenska B. vi skulle prata muntligt i 5 minuter. jag pratade i 7.07.
ibland är jag lite bra haha.
just nu funderar jag på att sätta igång happy people- Yazoo, den låt som gör att alla i min klass hatar mig hahah.

I'm yours




jag har börjat tagga denna igen, den är faktiskt bra. den gör mig glad. det behöver jag just nu.
det är en nyinspelad version av den andra i'm yours, dock samma artist fast i bättre form.

skolan idag har varit tröttsam, så tröttsam att jag råkade somna på ansvarsfull alkoholhantering, sedan så åt jag med Linn på kaffekoppen, tror jag iallafall att det heter haha.

Ellen var även snäll och hjälpte mig att visa hur man lägger in videos i bloggen, just vad bra den där kvinnan är ibland.

nu ska jag plugga mitt nationella prov i svenska B som jag har imorgon, det kommer nog gå bra. jag ska bara få tummen ur och skriva vad jag ska säga. 5 minuter ska det muntliga vara, jag lär ju dö.

happiness

image35

yeppyepp. denna helgen har jag faktiskt haft ett liv haha. i fredags var det första dagen i skolan på nästan en vecka, woah det var kul haha. halva klassen var dock sjuk. jag satt vid msn hela skoldagen det var lite surt dock. jag gick och mötte ellen, det var ett glatt återseende.
vi åkte hem till kaisa och gjorde iordning oss och så. för att sedan åka vidare till stan och förfesta hos nadine, hon är bra den kvinnan! "min mamma tycker" var nog den frasen som användes mest under förfesten och sedan blev det att den slank in lite då och då när vi var på bongo haha.
sandra gillade visst groggar. sedan åkte vi ner till bongo, fotade lite innan och därav detta grymt otroligt fina kort, där jag gör ett försök i att se väldigt hård ut. jag failade som fan.
jag träffade pappas arbetskompis på bongo, tydligen hade jag kramat honom när jag såg honom, detta minns inte jag, och jag som trodde jag var nykter.
jag köpte P3, blev besviken men drack upp dom ändå. fick ta hand om en nykter sandra haha. och en nykter madde också.
träffade grymt roliga människor. fick hultsfred-grejer, tog en jävla massa pins. fick se 2 st spy rätt ut. men det var trevligt.

resten av helgen har gått åt att umgås med kaisa och ellen, sjukt kul. dock så sög jag på singstar eftersom jag låter som en 12åring som rökt 12 paket om dagen sen jag var 8 år.
Ellen och kaisa är bra personer <3

jag var även på sminkparty idag, jag köpte mitt mineralpuder som jag velat ha aslänge. och något så grymt nödvändigt som en läppeeling. den som orkade läsa igenom allting får en kaka!

café au latte

jahaja nu sitter jag här i teorisalen bredvid köket på john bauergymnasiet, 5 trappor upp.
jag övningskörde med anders idag, det gick faktiskt väldigt lyckat, eller jaa så lyckat det kan bli med en matilda bakom ratten haha. men jag lyckades göra saker som jag inte lyckats med innan haha.
även om det var tidigt så gjort jag inte så mycket fel. jag har ju liksom gjort värre fel haha.
jag var hos skolsyster innan idag och fick mig ett hisskort. satan vad skönt det känns att slippa dom här trapporna när man mår såhär haha.

jag kommer sluta riktigt tidigt idag också. redan vid klockan 2 kanske. eller innan. men sen vid halv fyra ska jag hämta ellen på stationen. det ska bli trevligt.

åh nu känner jag att jag börjar bli hungrig.

jag satt ute med amanda och jennie innan för att dom skulle röka. tänka sig att det nyss var vinter och man knappt ville sitta ute. och nu är det redan härligt väder.

aja nu ska jag väl se om det finns någon mat snart. jag tyckte jag såg att det var schnitzel inne i köket. yumyumyum!

friday afternoon

imorgon är det fredag. min första dag i skolan på en vecka nästan. jag bestämde mig i förrgår för att jag skulle vara duktig och sitta och plugga istället för att vara i köket med tanke på att jag är fortfarnade lite sjuk.
imorgon kommer även
ellenpellenpropellen!

kolla bara vad grymt söt hon är. jag ska hämta henne på stationen vid halv fyra och sedan ska vi vänta på Kaisa för att sedan åka hem till henne och göra oss iordning och så. och sedan är det förfest hos nadine för att sedan gå vidare till Bongo och se billie and the vision. jag ska dock ta det lugnt. jag vill ju inte att jag ska bli ännu sjukare än vad jag egentligen är. just de ja! själv anledningen förutom utgång och billie-konserten är ju faktiskt att vi ju fira sandra och alla för att vi fyllt år

aja nu ska jag nog försöka sova. jag skriver nog under tiden jag är i skolan imorgon.

män vs kvinnor

jag har kommit på en grej, varför "får" bara män visa att dom är kåta, gasiga, fulla osv.
varför ska kvinnor alltid vara dom som ska vara oskyldiga, vi ska aldrig visa när vi blir "sugna". vi kvinnor ska helst inte vara fullast på fester för då blir vi kallade fjortisar eller liknande. men när killar är fulla så blir det en dunk i ryggen och ett asgarv. liksom vad är grejen?

liksom detta med att alla onanerar, det är ju så självklart att folk gör det. men det är bara killar som pratar om det, vi tjejer skulle aldrig kunna säga " mhm igårkväll, du skulle sett vilken orgasm jag fixade åt mig själv" det är så tabu.

och porrfilm, jag kan inte säga att jag tänder på det för det gör jag inte. men jag äcklas inte heller. jag är mest nollställd till det, jag tycker inte att det spelar någon större roll.

visst har vi alla människor gaser i magen, vissa mer och vissa mindre. men varför är det bara killar som visar det? liksom ALLA fiser och rapar, varför är det så tabu att tjejer inte ska göra det då?

jag måste erkänna att jag är rätt så frispråkig. inte så att jag fiser offentligt kanske men jag rapar, alla som känner mig vet att jag gör det i tid och otid haha.
jag kan väl inte påstå att jag är någon perfekt person, utan jag anpassar mig till omgivningen.

tidsfördriv

Dagens humör: lite småsjuk men annars helt okej.
Dagens mående: hostig och ont i halsen.
Dagens borde: städa!1!
Dagens frisyr: lillamytofsmittpåhuvudet
Dagens klädsel: mysbyxor och sportbh än så länge
Dagens planer: städa, tvätta och kanske plugga lite också
Dagens materiella vill ha:  min lön
Dagens längtan: längtan tills imorgon då ellenpellen kommer hit
Dagens fundering: över varför min luftstrupe låter som en visselpipa
Dagens beroende: torkade aprikoser
Dagens tråkigaste: att alla kökselever ifrån min klass är i gbg och jag vill också vara där :(
Dagens roligaste: att det är fredag imorgon
Dagens middag: har bara hunnit med frukost än så länge, jordgubbsfil med crunchy
Dagens låt: No one- alicia keys

torsdag

idag är det fjärde dagen på min sjukdomstid, jag anser mig vara frisk men det gör inte mamma. haha vi får se om hon ens släpper iväg mig imorgon :D

jag har tagit min astmamedicin så många gånger att det smakar as i min mun, seriöst kan dom inte göra kortisoninhalatorer som inte smakar blä :( och min hostmedicin fick mig att må illa inatt så jag kunde inte sova förräns vid halv fem typ.

mums jag måste verkligen gå till skolan snart. imorgon har jag körlektion vid klockan 7 hähäh gissa vem som kommer vara trött? aja nu ska jag ta mig upp ur min säng och städa mitt rum.

tjolahopp.

nu har jag haft 39graders feber sen i lördags, okej jag borde inte gått på krogen när jag var sjuk och hade feber men vafan man fyller ju 18 bara en gång!
jag har sovit ca 3 timmar inatt. mums.
och nu sitter jag och dör av svettningar.
jag vill göra något, något roligt. typ ett dataspel eller något.
jag försökte starta mitt the sims innan, men icke sa nicke tydligen så hade jag inte orginalskivan så jag fick inte spela mitt the sims. ska försöka leta rätt på mina rollercoaster spel sen. det är roligt, speciellt när folk spyr av att dom åkt berg och dalbana hahaha.
jag har hosta. jag vaknade inatt av att jag hade en sån hostattack och att jag kände att nu jävlar spyr jag, hähä. blev att springa upp till toaletten, väl där fick jag typ upp saften som jag druckit eftersom jag inte ätit någon mat. pappa undrade hur det var med mig, och sedan fick jag knarkmedicin. jag somnade en liten stund igen. sen vaknade jag igen, denna gången vet jag inte varför jag vaknade. men jag har varit vaken sen dess.
nej nu ska jag försöka att sova lite tror jag haha.

today is the day

jag fick hem en leksak idag. mitt fina Visa-kort.


gårdagskvällen var trevlig. 395:- fattigare men med en känsla av att jag fyllt 18 gick jag hem vid 23.00 med jonny och amanda som hängde med hem på " efterfest ". en lyckad sådan om jag får säga det själv haha.
galen var den också.

att gå upp imorse var däremot en trevlig upplevelse. och bussresan ska vi inte tala om, jag fick försöka intala mig själv om att jag inte var bakis haha. lätt när man känner gammal spritsmak i käften, och man känner att man börjar må illa. det är då det är bra att kunna förtränga sådant. skolan var också intressant. fast det gick faktiskt, även om jag fick höra att jag var både det ena och det andra haha. fast mina lärare verkade rätt så chill, jag fyllde ju faktiskt 18 i söndags då får man göra lite busigheter!

om en liten stund hade jag tänkt att gå och lägga mig, liksom krypa ner i en säng och bara somna. jag kommer slockna på 2 röda eftersom det inte blev så mycket sömn inatt.

svenska

jag orkar inte. seriöst vi ska ha nationella i svenska B nästa vecka, på tisdag börjar dom muntliga och på onsdag har vi skrivning. 5 hela jävla timmar med svenska. woho liksom!
jag langar peppen. och min lärare tjatar som fan, och ingen lyssnar på honom.

men jag har iallafall valt ämne och infallsvinkel och text och bild. alltså har jag kommit en bit på väg, jag håller på med mitt pm just nu.

och just nu har våran klass kommit in i ett stadie där vi kommenterar guds existens. bara för att det finns en text i häftet som tydligen handlar om gud och bibeln.
jag själv anser att gud inte finns. men jag måste ju få bevis för att kunna tro på något. min mamma blev dock lite upprörd när jag berättade att jag inte trodde på gud och hans helhet. mest för att jag tycker det är så överdrivet, liksom ofta gud skulle kunna skapa 2 personer. jag tror på att big bang inträffade och att det gick x antal miljader år, och under hela perioden så utvecklades atomer som blev till partiklar som sedan blev till varelser. alltså där har ni hela händelsen. men jag begär inte att folk ska ha samma åsikt som mig, för sverige är ett åsiktsbefriad land.


engelska

nu sitter jag och har engelska, vi gör tamigfan aldrig något på våra lektioner!
jag ska däremot ner till datakillarna sen för att fixa min dataladdare eftersom det råkar vara lite glapp i den haha.
på onsdag blire lillördagen på harrys. mums världen har öppnat sig för oss 18åringar haha.

idag eller imorgon ska jag försöka växla in 400kr i småmynt, jag sprang omkring och letade i hela huset efter småmynt haha.

fredag blire bongo och centrum antagligen, jag kommer fan bli alkolist. men det är det värt. och nej jag är inte seriös, dom som tar åt sig för att jag råkar skriva att jag ska bli alkolist, nej jag ska INTE bli det.

-

image25

ojoj det här är bannemig ingen vanlig dag, för det är matildas födelsedag. hurra hurra hurra!

18

o herrejävlar, om bara ett par timmar blir det den 13e april. den dagen då som arthur och douglas har namnsdag. den dagen som jag föddes. den dagen för 18 år sen då jag såg ljuset för första gången.

och jag börjar den med att jobba! yessir you heard it! jag börjar att arbeta klockan 08.00 imorgon och slutar 15.00 och sedan åker jag upp till min syster med mina päron för att hälsa på lilla linnea. hon fyller ju 4 veckor imorgon, hon börjar bli stor flicka!

menmen snart ska jag väl gå och duscha och sätta igång nån film eller något, jag får väl somna tidigt ikväll haha.

snow?

så fort jag vaknade idag så såg jag att det snöade ute.
helvete.
det ska ALLTID snöa när jag fyller år. jag funderar på att flytta min födelsedag eller nåt haha, kan man byta datum bara sådär?
sedan idag blev jag väckt på ett brutalt jävla sätt. mina föräldrar visade mig tidning, och där var det ett kort på mig från 7an och sedan stod det en text som gjorde mig arg, det stod att jag på min fritid spelar piano och pluggar körteori. visst det är kanske inte så farligt, men jag blev arg, för det bor ju för fan en jävla massa människor i jkpg, och nu kommer dom ju tro en massa om mig som inte är sant.

jag hoppas iallafall att det blir bättre imorgon. jag vill fylla 18, det kommer bli kul. men jag är rädd att jag har för höga förväntningar eller något annat.

sundays is a lifelong party.

denna dagen har varit hyfsat ointressant. vi var i köket med hela köksklassen eftersom hotellarna skulle lära sig att servera. haha det var rätt så chill. fast det märktes att vi var för många i köket. för det var en hel del som gick omkring och var rastlösa.

idag fick jag faktiskt göra en sak som gjorde mig lite stolt, okej det är väl egentligen en rätt så simpel grej. men stor för mig!
jag och pappa var inne i stan och så åkte vi hem. vi svänger in på våran väg upp till "grannskapet" och då stannar pappa bilen och säger " matilda jag ska bara gå över till grannen, men du kör upp bilen själv"
och jag typ " woah! vad roligt!"
och där körde jag, okej jag körde i typ 50km/h i en backe på typ 200m, nygrusad. asbra gick det haha. och sen var jag rastlös så jag satte igång och börja backa in på våran lilla väg, haha när pappa kom upp berömde han mig och sa att det var en fin parkering.

i helgen ska jag bara ta det lugnt, jag känner att det har varit många hektiska helger nu för tiden haha. jag är faktiskt en sån person som behöver mina lediga helger. eller ledig och ledig är den väl inte, jag ska firas eftersom på söndag fyller jag 18 år. och på söndag ska jag jobba.

men åter till att jag fyller 18. herrejävlar vad tiden går fort. jag minns dagistiden som om den var igår. jag minns när vi lekte med fingerfärg och blev instänga i ett stort kaklat duschrum med en massa färger, och man stod där i sina badkläder och bara geggade, och för att få komma ut ur rummet så var lärarna tvungna att spruta av en med vatten. och jag och mina polers var väl busiga som fan, hahah. alla ville vara med mig redan då! höhöh.

jag har även fått höra min kära stinis i ett radioprogram idag
www.radiolive.se
min kära stinis är bra, jag blir så glad av henne. och när hon grattade mig i min blogg. haha jag är nog patetisk men jag är inte van vid sånt, jag har inte haft någon riktigt jäkla bra vän på evigheter, eller alltså jag har haft nära vänner. men det har ibland känts som om jag bara fått ge och ge, men inte fått något tillbaka. okej det kanske låter som om jag är jätte otacksam, men jag är så osäker i mig själv. jag vågar inte lita på folk och deras handlingar, det är väl antagligen mitt eget fel till att jag känner såhär.

good morning.

okej det var lite bloggtorka igår, men jag ansåg att jag inte hade något intressant att skriva. eller okej jag har nog inte något intressant att skriva nångång, utan jag bara pladdrar på haha.

jag ska snart åka till skolan, mums att åka vid tio i sju. fan jag var inte ens uppe vid denna tiden i tisdags då jag åkte med mamma, och igår låg jag och sov vid denna tiden också ju!
tänk vad skönt om man kunde bestämma sina egna skoltider, det ska jag nog införa eller liksom säga det till regeringen eller något. undrar om dom går med på det?

idag börjar vi med att ha kök, vi ska tydligen vara alla kökselever i köket och hotelleleverna ska ta hand om serveringen. haha det ska bli kul att se vilka som faktiskt kan servera och inte, jag vet att stina kan servera för hon jobbar ju på stora hotellet. men resten?

denna helgen verkar bli en hemmahelg, eller stinisbabe ville ha med mig till värnamo på fest på lördag, men jag insåg att jag ska ju jobba på söndag morgon så det blir inte så jävla mys haha. föresten på söndag fyller jag 18. ojoj snart blir jag stor flicka haha.

aja nu ska gå och göra mig klar.

maybe baby

då har man varit på anställningsintervju. det gick förhoppningsvis bra. dom verkade nöjda med mig, det gör att jag mådde bättre än på länge när jag gick ut därifrån. sjukt trevlig personal.
jag säger dock inte vart det är någonstans förräns jag får reda på om jag fått det eller inte.

jag övningskörde med Anders idag. hahaha som jag sa till Kaisa så var det körlektionen från Helvetet haha. jag skyller på att det var för att jag var nervös eftersom det satt en man i baksätet haha. dock inte vilken man som helst, utan den nya körläraren som har blivit anställd eftersom dom har så grymt mycket att göra på min körskola.
föresten så ska jag börja med 60minuters körlektioner, det innebär att jag får 20minuter extra när jag kör. det kommer bli asbra!

och gissa vem som fyller år på söndag? mumz. haha okej jag vet att jag har tjatat om detta i evigheter nu, men jag längtar faktiskt tills jag blir 18, och får gå ut på krogen lagligt haha. visst det kommer säkert inte vara så jävla mycket skillnad men lite blir det nog. jag får ju ett bankkort med mina fyra sista siffror, haha undrar hur det kommer att gå!

åhå, dagens roliga var att jag pratade med Jonna på bussresan hem, och jisses det var längesedan jag skrattade så mycket, haha att vi gjorde allt det där på dagis, det är ju helt sjukt. men jonna är en bra person!


aja nu ska jag väl kolla lite på min körteori, eller om man kanske ska gå ut och gå en sväng? det kan vara trevligt, det är ju faktiskt ett väldigt trevligt väder ute!


det här lilla pyret ska ag få träffa på söndag, och pyrets lillasyster!
jag har faktiskt saknat amanda, ja jag menar det jag säger precis. jag saknar den lilla flickan som är 3 år och trotsig som fan haha.

keep up the good work

jag mötte min svenskalärare idag när jag skulle gå ifrån parkeringen till skolan.

idag ska ni få jobba häcken av er, vi ska börja med dom nationella proven idag.


KUL att få höra det, det första man gör på morgonen. men men ingen i klassen verkar särskilt seriös. alla sitter mest och spelar/msnar/gör något annat. bra klass jag har!
okej idag hade jag faktiskt tänkt att plugga lite på svenskan, jag måste komma igång med min skolmotivation haha.
sedan blir det att övningsköra med anders, yumyum jag hoppas att jag får mitt körkort. dock kommer det väl dröja tills juni/juli nångång haha.

yeppyepp jag upprepar mig hela tiden i min blogg, jag kanske ska sluta skriva blogg?


jag firar mitt smarta val genom att ladda upp en caturday bild !

it´s a beutiful lie.

jag bestämde mig för att plugga lite.
det gick sådär, jag måste verkligen ta tag i skolan.

framgång?

okej jag både gillar och inte gillar att så många har börjat att läsa min blogg. lite småläskigt äre.

idag hade vi engelska muntliga nationella, det var väl lite lagom intressant. fast jag och jonny halkade alltid ifrån ämnet haha. men det gick visst bra ändå.
sedan så kom det en flygvärd som skulle hålla ett föredrag för 2orna och 3orna på HR på JB. och sedan 2orna som går i stinisälsklings klass. och han var rolig, men gud vad bög han var. det var roande haha. men han fick det att låta som om flygvärdinneyrket är roligt. så vem vet, jag kanske blir flygvärdinna haha. dock skulle jag nog inte palla att ha alla dessa människor 2 cm ifrån mig. jag skulle väl slå ihjäl någon eller något. plus att Jimmy som han hette sa att man var tvungen att gilla barn, herrejävlar jag skulle ju inte överleva haha.

sen så fick jag ett samtal idag, eller ett röstmeddelande. som gjorde mig glad. fast jag ska ringa upp dom imorgon efter att jag slutat skolan och innan jag börjar min körlektion, jag funderar även på att sätta mig en stund och läsa lite körteori imorgon, för jag slutar liksom vid 11.30 och jag börjar min körlektion vid 13.00 så jag har nog lite tid haha.

aja, nu ska jag vara lite social på msn. för att sedan städa mitt rum, som jag var så dålig och inte städade igår haha.
föresten jag hade tänkt att börja med såna där naturdiet, mest för att testa om dom är bra eller inte. någon som vet om dom är bra?

nearly done.

jag börjar visst min dag  med att ha engelska muntliga nationella vid klockan 10. vad kul eller hur?
och nu går min lärare igenom vad vi ska göra tydligen, kul att jag inte gjort något av det hon säger.
jag kan skylla på att jag hade engelska redovisning större av delen av förra lektionen.

aja jag fick höra av min klasskompis att jag var himla social i fredags natt haha.

det regnade piss när jag gick ut imorse, jävla skit också. varför börjar det regna? kan det inte vara härliga soldagar jämt. det är så härligt att kunna sitta ute på soldäcket där hemma och bara njuta av solen.


this is a new time.

image21

oj. folk verkar intresserad av mitt liv!

love. hurt.

hade diskussion med pappa om körkortet nyss. jävla skit att vi alltid ska diskutera det.
men jag fyller 18 om precis 7 dagar. jag orkar inte tänka på allt. jag stressar ihjäl mig snart. skolan är på mig. pappa och mamma är på mig. alla är på mig.
jag mår psykiskt dåligt av att mitt rum är stökigt. jag sitter med dåligt samvete för att jag inte har gjort något. jag har dåligt samvete för att jag åt godis igår och drack sprit i förrgår.

allt jag vill är att bli av med det, lättast möjliga sätt, dock det minst hälsosamma. jävla skit.

detta är nog ett sånt här inlägg som man borde ha i en låst blogg. men det orkar inte jag, folk förstår ändå inte hur jag mår. för jag är alltid den där jävla glada hurtiga tjejen. jag lackar aldrig, folk har inte sett mig rejält jävla pissed off.
jag börjar bli rädd igen, saker och ting går för bra för mig.

jag saknar spa't, och glädjen att bara strunta i allting här hemma. njuta och bara leva i lyx och flärd.
jag saknar alkoholen såfort den lämnat min kropp. jag fasar inför dagen jag fyller 18, samtidigt som jag längtar som fan. jag fasar inför mitt beteende, jag vill inte ändra mig och jag vill inte bli beroende. jag längtar i och med att jag kommer antagligen att bli mer självständig.
image20

cleaning lady

denna dagen utser jag till min städdag, mitt rum ser ut som ett enda kaos haha.
jag somnade vid 11 igår kväll och vaknade 07.30 imorse haha, fast jag gick iof inte upp förräns vid 11 nu på morgonen. men iallafall jag ska tvätta alla mina kläder som jag inte orkat lägga i tvättkorgen under veckans gång haha. jag måste börja vara lite mera renlig av mig. folk kan ju tro att jag är äcklig!


det var längesen mitt rum var såhär städat haha.

everyday is like a party

idag har det varit party. haha nej men jag mår bra.
började med att jag vaknade vid 08.03 och var filosofisk och funderade på om familjen som skrivit ' det snurrar i min skalle' var bakis när dom skrev den haha. för tacka fan för att det snurrade i min skalle så fort jag blundade haha.

och nu ska jag alldeles strax gå och sova, för jag känner att jag är sjukligt trött.
jag umgicks med min stinis idag också, dock var jag klagomoster nr.1 för jag hade konstiga skor och sedan var jag nog trött haha. men hon är bra min stina!

jag sitter även och skriver med en härligt fnissig sandra på msn haha. det ska börjas i tid!

hade diskussion med min pappa idag, om ID-kort. han tycker att har jag väntat såhär länge med att skaffa ID-krot så kan jag vänta 2 månader till tills jag fått mitt körkort. men tji fick han för det, jag SKA köpa ett nu när jag får min lön haha.
imorgon måste jag verkligen städa mitt rum, det ser förjävligt ut.

btw, det är bara 8 dagar kvar tills jag fyller 18!


lördag

åh kvällen igår var faktiskt jävligt bra. mysigt att umgås med "tha girls" kändes nästan som en klassåterträff lite. jag, moa, melissa, maria och sara. sara är dock ny i gänget om man säger så, men hon var jävligt trevlig och passade in i vårat gäng haha.
god mat och god dricka hade vi, haha vi var bäst på att sjunga snapsvisor iallafall. sedan kom moas bror hem och skulle köra oss till stationen men det var jävligt lång tid kvar så vi cruisade lite inne i habo tills vi kom på att han kunde ju köra oss ända in haha.
och sedan lekte vi på preem macken lite haha, det var trevligt. och centrum var också en trevlig grej, jag träffade ju en massa som jag känner, och jag träffade kent från min gamla klass också. jävlar vad jag längtar tills den 18e april, just de ja, jag måste skaffa mig ett ID-kort också, det får jag gå in och fixa på måndag.
jag tror jag drack mina cider lite för fort också, för efter en stund kände jag att jag var tvungen att gå ut och ta lite luft, och väl där så hittade jag min lilla stinis, det var trevligt att jag fick träffa henne.
sen gick jag in och skakade roooompa med tjejerna igen, och sen helt plötsligt så tappade jag bort dom lite, men jag träffade nya kompisar iallafall. det kändes dock som om hela JB var där, men det blir trevligt att träffa dom nästa vecka haha.



en bild från igår, dock såg jag ut som ett jävla as så jag censurerade lite haha, men det är jag, sara moa och maria. melissa hade vi nog tappat bort redan när detta kort togs haha.

tjafan

image17

jag måste börja lära mig att ladda upp bilder i samma inlägg som jag skriver om det haha.
eller jag kan det, men jag glömmer det hela tiden hehe.
byyyyye!

din mamma

tjafan!
ikväll blire ferre!
jag känner att jag kanske måste börja göra mig iordning nu snart ehehe.
om jag inte kommer in på det stället jag ska gå till först, så har jag 2 extraalternativ, haha.
jag gillar att känna folk inom denna branschen.
btw, samma varning som sist SVARA INTE när jag ringer haha. det blir bara massa fyllesamtal och jag kan vara rätt så social och pratglad när jag är onykter haha.
men det är mysigt.
aja nu ska jag ta med mig min laptop in i badrummet och utsätta den för lite naket, så cam6 nästa?

singin' in the rain



bara för att jag älskar att ta kort på vatten så lägger jag in lite bilder på det haha.

torsdag

tudeloo.
klockan är ca halv elva nu och jag ska snart sova, jag blir så jäkla trött ibland jag skulle ha kunnat somnat vid 8 haha.
just nu peppar jag inför imorgon det ska faktiskt bli kul. galet längesen jag umgicks med mina äldre kompisar haha.
senast var nog i somras tror jag, under mina fantastiska fester haha.

jag har kommit på att jag ska bli somiliär eller hur det stavas, det är iallafall en person på en restaurang/krog som bestämmer vilka viner och liknande man ska ha på restaurangen. och denna person har ungefär samma rang som kökschef och det är helt okej för min del haha.

okej nu ska jag sova, jag måste ju vara pigg tills imorgon haha.

torsdag.

torsdag var chill, samtal med lärarna om det som hände igår.
Mamma ringde rektorn, tydligen så blir det anmälan iallafall. rektorn tog mer allvarligt på det än mina lärare haha.
alla andra tycker också att jag ska anmäla. men jag har ju kunnat prata med killen, han har varit chill. och så händer detta..

iallafall så var jag i serveringen idag, bara för att jag råkade glömma mina kockkläder haha. eller jag förväxlade dagarna eller vad fan man ska säga.
iallafall så blev jag osams med joanna min klasskompis haha. jag måste sluta kaxa hela tiden. jag kanske trampar i klaveret av mig själv!

sen så har jag ångest, jag vettifan hur jag ska lösa sommarjobb i sommar. jag kommer ju fan inte få något.
jag får gå in till adam på chrystal och försöka säga till honom att han behöver arbetare!

iallafall, så köpte jag lite kläder som jag ska ha imorgon hos mows som fyllde 18 i söndags, min lilla flicka blev stor!
och vi ska förfesta och lite så, och sedan blir det antagligen krogen, jag får se om jag är pepp på att hänga med haha.

föresten! gissa vem som fyller 18 om 10 dagar?


onsdag

Matilda säger (21:13): det var en kille i trean som var på dåligt humör, och så bad jag honom diska ett par saker som jag inte hann diska för jag hade bråttom som fan, så jag ställde 3 grejer i en back med bara muggar som ändå skulle diskas, och sedan går jag för att plocka iordning i köket, och sedan ser jag hur han plockar bort dom ifrån backen för att sedan ställa dom på bänken jämte. jag blev arg, går och samlar
 Matilda säger (21:14): ihop lite mera disk och sedan tar jag en annan diskback för det var tomt i disken och han stod mest i fönstret och inte gjorde någonting, och sedan fyllde jag den backen och satte in i diskmaskinen och går iväg för att plocka iordning lite till i köket, och så ser jag hur han tar backen och går till en bänk och börjar tömma den och jag frågar vad som är hans problem och undrar varför jag inte får
Matilda säger (21:14): diska min disk där.
 Matilda säger (21:14): som är våran gemensamma diskmaskin
Matilda säger (21:14): och då säger han " för jag vill inte"
Matilda säger (21:15): och jag typ " men vad fan är ditt problem? varför skulle jag inte kunna få diska mina grejer bara" Matilda säger (21:15): och så säger han " om du inte håller käften så tar jag en kniv och styckar upp din hals" och då säger jag " jaa men gör du det, lycka till" och så tar han ett strypgrepp mot min hans och trycker upp mig mot en vägg.

yepp yepp, min dag har varit intressant. först så cuttade jag mitt finger, sen blev jag knivhotad och samma person tog stryptag på mig.

sedan umgicks jag med amanda och annie, lina och jonny. vi fikade en jävla stund på georges coffehouse haha.
för att sedan se på bio. eftersom amanda var så snäll och lyckades fixa 7 fribiljetter. 21 var filmen som vi såg, den var faktiskt bra.

-

jag orkar inte att du vet precis hur du ska såra mig.
jag orkar inte med att det är just du som sårar mig, du vet precis hur jag känner.
varför är du så ändrat?
vad har hänt?
jävla skit.
jag vill ha tillbaka det gamla.

dolt nummer?

nu såg jag precis att det var någon med dolt nummer som hade ringt mig.
jag tycker alltid det är obehagligt med dolda nummer, för då kan man inte ringa upp och jag är alltid rädd för att missa något.
i och för sig har vi dolt nummer, men det är bara för att mamma ska kunna vara "ledig" på fritiden och inte ha massa förtroendevalda och medlemmar som ringer hem till oss, eftersom vårat nummer står på min mor.

just de ja, jag kanske skulle börja plugga snart!

1:a april.

1:a april är egentligen ett ovärt datum.
och eftersom jag är så jävla lättlurad så går det alltid att lura i mig vad som helst haha, nyss gick jag på att bilddagboken skulle börja kosta pengar haha.

okej jag har bloggabstinens, jag skriver blogginlägg för att jag är rastlös dessutom haha.
fast det är grymt vackert väder ute, så jag ska nog gå ut och gå lite, lite sånhär powerwalk det är mysigt.
ipoden i örat och solen gasandes mot ansiktet, det är så det ska vara.

see ya.

ansiktstvätt



här är en bild på den underbara ansiktstvätten.

tisdag, 1 april

oj herrejävlar bloggen har varit nere ett bra tag känns det som.

jag måste iallafall berätta om min spaweekend med kaisa och våra mammor.
det började med att vi åkte på fredagen och vi började känna att vi blev lite hungriga när vi åkte förbi tranemo, väl där skulle vi försöka hitta någonstans att äta haha.
det slutade med att vi tog ' restaurang tranan ' det visade sig vara ett misstag hahaha. det var en litenminiplutt kinarestaurang, iof maten var rätt så god, men bara själva stället bokstavligen skrek matförgiftning haha.
sedan åkte vi vidare, jag började känna mig lite stressad eftersom jag hade en ansiktsbehandling klockan 15.30 och vi hade fått sitta på restaurang tranan i typ 45 minuter eller något. och innan dess hade vi åkt lite fel så vi blev sinkade på över 1 timme.
när vi väl kom fram så fick jag springa till spa-avdelningen och väl där väntade min behandlare på mig. okej ansiktsbehandling är skönt, dock så klagade hon lite och rekommenderade en ansiktstvätt åt mig bara det att den råkade kosta 359kr. haha.
sen när jag var klar med det, så gick jag ut till ann-kristin och kaisa som satt och väntade på mig i lobbyn, för att mamma hade gått iväg på sin behandling. jag blev visad till våra rum. och mums vad fint det var, jag och kaisa kände att här kunde vi väldigt gärna bo haha.
sedan gick kaisa iväg på sin behandling och jag och ann-kristin gick iväg till en stretchlektion, haha jag hade visst inte insett att jag fortfarande var så vig, jag har nog min tyngdlyftning att tacka för det, för där tänjde dom som fan på min kropp. och sen efter det så började vi göra oss iordning för att sedan äta middag klockan 8, och det var faktiskt god mat där, även om den var lite avancerad haha.
sedan satt vi och spelade skitgubbe till klockan var 11, halv 12 eller något, och då hade jag klagat över att få sova i ungefär 1 timme haha.

vi bestämde oss för att gå upp vid tjugo i sju på lördagen, för kaisa ville springa och jag tänkte gymma lite, och det var faktiskt väldigt skönt att gå upp vid den tiden, för man hann med så mycket. dock så delade vi på oss efter vi hade olika tider på behandlingarna, men jag satt och läste lite med kaisa och mamma på spacafét innan min chilimassage, och gud vad skönt det är med helkroppsmassage och den där chilioljan gjorde att man kände så riktigt avslappnad. dock så började jag garva mitt i behandlingen eftersom jag är kittlig haha.
efter min behandling var jag så grymt trött, för spänningarna släpper ju när man blir masserad, så jag somnade medan kaisa och ann-kristin gick en promenad och tog lite kort, jag blev väckt av kaisa när hon kom tillbaka, och sedan gick vi alla 4 ner till vattengympan och hahahah det var nog det roligaste jag varit med om på länge.
jag och kaisa sänkte medelåldern något, eller okej det fanns såna som var bara några år äldre än oss som var där också, men majoriteten var kvinnor i sina bästa dar typ haha. men det var kul och det är något jag kan tänka mig att börja med även här i jönköping, mest för att det är så kul haha.
kvällen slutade ungefär som på fredagen.

vi gick upp tidigt denna morgon också, men eftersom vi hade flyttat fram klockan 1 timme så var det något kämpigare att gå upp, och det tyckte nog den ansvariga kocken som stod i restaurangen också, för han stod och sov nästan haha.
jag hade min sista behandling vid klockan 10, aroma terapi. det var också en trevlig behandling, något mer avslappnande än chilimassagen för jag fick kämpa med att hålla mina ögon öppna haha.
vi satt uppe vid panoramafönsterna och relaxen sedan efteråt, och det var trevligt faktiskt. det var något mindre folk på söndagen också, antagligen är det för att det var mitt emellan ett byte av gäster typ.
och när vi kom hem så var vi nog nästan mer trötta än när vi åkte haha, och jag somnade vid 10 tror jag.

jag ska nog passa på att tipsa om den där ansiktstvätten jag köpte, jag har alltid haft lite problemhy, och jag började använda den i lördags och min hy ser redan bättre ut. den innehåller AHA-syror och det rengör på djupet och tar bort döda hudceller och liknande, den kostar något mer men den är dryg och håller ett tag. md Formulations facial cleanser heter den, jag hade kunnat lägga in en bild om blogg.se har lust att bli klar med flytten, men jag lovar att det kommer bild på den så fort jag kan.

igår så började skolan, det kändes lite halv segt att gå upp och gå till skolan, men det är väl skönt när det drar igång igen. jag fick även ett betygsamtal med min engelskalärare, det innebär att jag MÅSTE börja ge järnet i det ämnet, jag vägrar få streck. även våran dryck och alkoholhantering började igår, det var roligt och intressant dels på grund av ämnet och sen att vi har våran kära sickan haha.

jag och amanda och jonny bestämde oss för att åka ner på stan lite, jag insåg att jag måste börja köpa kläder igen haha, mina pengar har ju bara försvunnit. och väl på gina tricot så träffade jag stinis, som hade varit och klippt och färgat håret det var ju riktigt snyggt.
eftersom jag inte hade något att göra på kvällen så tänkte jag att vi kunde se på lite filmer eftersom jag var tvungen att packa sist vi skulle ha gjort det. och det var trevligt, dock så blev jag så himla trött av att ligga i soffan och sitta på film att jag höll på att somna när jag kom hem haha.

idag är jag hemma eftersom det enda vi skulle göra var att läsa på svenskan, plus att våra lärare säkert inte skulle vara där. och jag slutar vid halv tolv så jag tog beslutet att jag kunde lika gärna vara hemma och läsa. så snart ska jag väl få i mig lite frukost och börja städa mitt rum, för att sedan börja plugga. det kan nog fan behövas.

oj jävlar vilket långt inlägg, den om läser kan få en kaka. haha