oh sunny day.

oh du härliga dag, lova att inte försvinna på ett tag.

åhå jag fick till ett litet rim haha.
aja, idag var det skola. det var väl helt okej det börjar kännas att tiden börjar försvinna haha.
efter skolan åkte jag och jonny ner och träffade stinis och erika.
vi gick sedan till sjöqvist sko, därinne lämnade vi jonny och erika och gick vidare för att träffa Ida som skulle lämna mitt smink. mums nu har jag fått det och jag är 600:- fattigare.

det är ett mineralpuder ifrån mary kay, och en speciell borste som man ska ha till mineralpuder. och jag köpte även dagens nödvändigaste grej, en läppeeling, asbra är den och läpparna blir mums.

sedan satte vi oss en stund på kock och bar, njöt av solen och att vara arton och kunna ta en cider. eller okej jag njöt av att vara arton, efter att adam kom ut och tjurade ihop för att stina inte hade sitt leg med sig. ops haha. inte lätt att vara 17.

sedan gick vi vidare ner mot stan och jag hittade lite kläder. hittade en klänning som jag ska ha på mig på skolavslutningen.


jag kommer ju säkert att ångra mig tusentals gånger innan jag bestämmer mig haha.
och jag köpte en kort kofta på HM också.
och ett bälte för 20kr, asbra med jönköpingsmarknad.

åkte hem till stinis för att vi skulle ha filmkväll, dock blev det inte så mycket filmkväll. men jag fick ett par solglasögon som hon köpt till mig på Kreta, och jag blev ännu mer sugen på att åka utomlands haha.


sommaren 08

sommaren 08 känns jävligt frestande nu.
liksom fest, jobb, fika på waynes coffee.


på tal om wayne's, så fikade vi där idag och muuuuums, hallå eller jag hade missat något. det är verkligen kanon där, visst det kostar lite extra men vad fan liksom. jag träffade Andreas och Gazza idag, jisses dom männen är bäst lite faktiskt haha.
och så när vi väl satt på wayne's så ser vi att hela Hv71-eliten sitter där. trevligt trevligt.
var även Balvärd idag, det var mysigt. jag blev aspepp på att gå på bal nu. jag och jonny bestämde att vi skulle gå på balen, mest för att ingen annan kommer vilja gå med oss hahaha.
usch nej vad elakt.

pepp att det bara är 9 skoldagar kvar. och nästa torsdag ska vi lämna in datorerna, alltså är nästa vecka den sista "skolveckan" känns aspepp nu. och på skolavslutningskvällen blire piren med tha' girls och jonny haha.
och sedan vätterstranden. kul att killarna i klassen tror att jag ska bli som jag brukar bli när jag dricker.

jaja, byebye

ehehe

ojrå, det var visst ett tag sen jag bloggade.
men i helgen har jag verkligen inte hunnit.
i fredags så var jag med mandz, jonny,kajsa och lijnus ute i norrahammar och hjälpte till på ett 50årskalas, det var trevligt. det bästa var ju när drinkarna kom till min mun haha.
vi hälsade även på Björn, 21år sångare i Barbados. haha vi är bäst på att inte göra bort oss. vi hälsade även på 50+-paret som var otrogna och inte alls döljde det utan stod nästan och had sex mot en mur. och jag min lilla djävul gick fram till dom och frågade om jag kunde ta deras glas och burkar för att vi skulle packa ihop för kvällen och sånt, men då höll jag nästan på att åka på en snyting  kändes det som haha.

på lördagen så hjälpte hela klassen till vid Johan och Ciccis bröllop, ååh Cicci var så grymt vacker med sin håruppsättning och sin fina klänning. och det var en trevlig kväll, jag gillar våran klass när det gäller sånt här. eller tja, vissa som väljer att skita i att komma är ju rätt så idiotiska. inga namn nämnda.
men jag säger bara att ni som inte kom, ni missade något otroligt haha.
och sen efter att alla valde att sticka så var jag, mandz, jonny, kajsa, lillen och anton kvar, med daniel och pia då. och det var jättetrevligt faktiskt, det var mycket skratt och skoj haha.

men som sagt det har blivit sena kvällar hela helgen, och i söndags var jag mest däckad för jag var så grymt äckligt trött, och jag orkade inte göra något.

dagen idag har varit trevlig, börja med engelska, fick reda på hur nationella gick. ska försöka att ordna till mina "missade" delar i engelskan. fick även reda på att jag har VG i både näringslära och ansvarsfull alkoholhantering, haha det är ironiskt att jag fick VG i ansvarsfull alkoholhantering haha.
fick stjuts av anna ner till stan, herrejävlar kvinnan kör ju som en galning hahaha. men det var roligt, och Lina som skulle ge mig en snyting haha, jag har nog inte blivit så chockad på länge.

smsade och frågade vart kaisa var, träffade henne och nadine. sedan gick vi till bussen, och därefter kom jag hem. fick lite Ben and Jerrys av papsi, och nu sitter jag här. ska försöka plugga och förstå vad det är jag ska göra.

tral

gårdagen på Elmia gick bra, jag träffade en gammal klasskompis det var roligt haha.
fan vad hemsk den meningen lät.
jag var jättetrött imorse och jag gick upp ungefär 15 minuter innan jag skulle åka enbart för att få sova lite extra.
kom till skolan var grinig som ett jävla as, förlåt allesammans.
hade körlektion, gick helt okej faktiskt även om Anders säkert ibland undrar vad jag gör på vägen haha.
måste ta tag i min teori.
har ingenjävlainspiration till något just nu. jag borde städa, plugga, sova, jobba osv.

kollar lite smått på greys anatomy, såg precis en scen där en kvinna sitter med en stor jävla hudflik hängande från huvudet, det var lite obehagligt faktiskt.

okej nu ska jag väl snart gå och lägga mig.
jag tänkte skriva något bra, men jag orkar inte.

höhö



hahaha, jag hittade världens roligaste bild på bloggportalen.com, det är de mest sökta orden. bland de 5 mest sökta orden ligger sex, swingers, sexnovell, sexblogg och våran allas Blondinbella hahahaha.

run the show.



imorgon blir det till att jobba på Elmia med mandz, det ska bli trevligt.
idag blir det plugg för hela slanten, jag måste göra klart min svenskagrej om mörkrets hjärta.
fick även veta idag att min lärare sett mig på juneporten när jag spydde. men bra jobbat matilda.

denna låten är bra, man blir glad av den tycker jag.

100kr?

jag har visst en minneslucka från ifredags, eller inte bara en utan kanske 2-3 st.
men jag kollade på min internetbank nu, och jag var säker på att jag inte hade köpt något i fredags.
men nu när jag kollade så ser jag att jag har handlat något för 100kr, WTF?!
jag vet att jag inte gjorde det.
jag ska nog ta det lugnt med drickan nu på ett tag.
jag drack visst 3 mintuu ifredags, inte hela min vinare, men en större del.
smakade av typ alla.
fuckfuckfuck.
fast jag drack inget hos samuel iallafall, jag smakade av linus men sen insåg jag att den var varm och avslagen så jag ville inte dricka mera haha.

blä

nej det går inget vidare med att plugga.

hej söndag.

idag gick jag upp nångång vid halv elva, jag hade satt klockan på tjugo i nio, men jag ville snooza lite så jag sov haha.
dagen ska gå till att tvätta, städa och plugga. frågan är om jag kommer att göra allt det där.

jag har insett till min glädje att jag inte kommer kunna festa på ca 3 veckor. nästa vecka äre fullt upp med skolprojekt, för på fredagen ska jag, jonny, kajsa,lina och amanda servera på ett 50årskalas, det ska faktiskt bli väldigt roligt. för jag gillar dom jag ska arbeta med.
på lördag ska vi ha det här bröllopet som vi har planerat i X antal veckor nu.

veckan to do-list.
  • måndag, plugga
  • tisdag, plugga färdigt sånt som ska vara inlämnat.
  • onsdag, körlektion 10.50
  • torsdag, plugga igen
  • fredag, först skola sedan blir det att ta sig till norrahammar för att börja servera på 50årskalaset
  • lördag, vakna och nästan åka direkt till domsand för att förbereda klart allting.
  • söndag, förhoppningsvis ha ett liv?
som ni märker så är min vecka rätt så fullspäckad haha.

Na Eng B.

idag har jag haft nationella i Engelska B. det gick väl rätt så skit. men vad fan. reading- delen gick väl rätt okej, och även writing. men listening gick käpprätt åt helvete.
liksom vad är grejen med att sitta och lyssna på vad en gammal gubbe sitter och tjatar om. jag har ju faktiskt varit i usa, och jag förstod dom mycket väl. även om det var nya ord och sånt.

sedan gick jag med stina ner till stan ifrån A6, det var faktiskt en trevlig promenad, jag fick prata av mig en himla massa. och även stina. och det var härligt väder också.

jag hämtade även ut mitt pass hahah. patetiskt vad ful man kan bli på passbilder.


det är sjukt att man alltid ska känna såhär.
allt är konstigt, rädslan är hög.

imorgon blir det Bongo, jag vill bli dyng, glömma det jag vill glömma. glömma även det jag inte vill glömma. just nu vill jag bara leva i nuet. göra vad jag vill utan att behöva tänka på vad som kan hända.

V

okej, jag såg en bild på V idag. jag satt och kollade in nightlife.se och jag såg V där i bakgrunden.
jag vet inte vad jag trodde att jag skulle tro. det kändes mycket konstigt. det var längesen jag såg honom 'in action' så att säga. jag visste att jag skulle ha slutat redan innan jag började.


min håkan-period kanske kan komma tillbaka.

..



Hej Nikon.

Tisdag

oj, det var ett tag sen jag bloggade haha.
helgen har varit skönt, jag har bara varit hemma typ. umgåtts med min syster och hennes barn, med mamsi och papsi. grillat typ 3 dagar haha. vi gillar det där med grill alltså.
gjorde iordning mitt rum lite, fast det behövs en himla massa mer, men det kommer nog nångång i livet haha.

nu sitter jag i skolan, känns som en förjävla ovärd dag egentligen eftersom min lärareär sjuk och jag har glömt min bok hemma. jag hade ju faktiskt kunnat sitta hemma och plugga nu. inte för att jag tror att jag kanske skulle göra det haha.

det var hur segt som helst att gå upp imorse, och sedan när jag duschat och sitter och äter frukost så säger mamma att jag kunde åka med henne och alltså kunde ha sovit i en timme till, damn.

fick reda på att
Adam kommer hem till sverige på torsdag. mumsis vi kommer träffa honom på fredag. just de ja, det blir Bongo på fredag, jag ska ju vara mer onykter denna gången så jag kommer väl inte uppfatta det som lika  hemskt nu längre haha.

sen har jag kommit på det här roliga fenomenet att folk i min ålder alltså ca. 18 år verkligen inte kan stava. seriöst det finns lätta ord som folk inte ens kan stava till haha.
liksom lägger till olika bokstäver eller tar bort bokstäver, MANLIGT säger jag!

och nu är jag trött och irriterad!

roande.

hahahahaha, nu ska min pappa elda upp lite plast.
det kommer att ryka som fan alltså haha.

today.

idag har varit en ganska strangedag.
jag fick dampdampdamp anfall i skolan, sket i allting, gick upp och ner i trapporna för att avreagera mig lite. la upp en hatisk bild på bilddagboken.

sket i spanskan för kände att jag var trött och inte orkade sitta och vänta tills klockan 2 när de började.
kom hem, åt mat, somnade, vaknade, blev osams med torktumlaren, blev sams med torkställningen, tvättar.

och nu sitter jag ute i uterummet och bara myser.


jag fick även jättemycket vårkänslor idag när jag stod ute och såg hur mycket körsbärsblommor det finns!


jag använde även min kompis idag, min kamerakompis. dig som jag inte har använt på flera månader. det kändes konstigt.

nej nu ska jag gå och avreagera mig lite på tvättmaskinen!

jag är arg.

orka att man måste ändra allting som andra redan har bestämt.
fyfan, och tro att man är "bäst". är man inte med och planerar så får man fan skylla sig själv.

www.cocoo.se

www.cocoo.se är en smyckessida på internet där man kan köpa bland annat dom populära bamboo-öronhängena

såhär ser dom ut, och dom kan ses på kändisar eller liknande.

jag älskar dom där öronhängena och dom är lätta som sjutton för dom är ihåliga.

woah

ojoj nu jävlar har jag något att säga.
jag, matilda ska jobba på kock och bar hela Juli månad. woaaaaah!
jag visste inte vad jag skulle ta mig till. och i fredags så gick jag in till kock och bar, för jag känner ju somsagt ägaren han är gammal kökschef från mitt gamla jobb på karlssons.
han har ju sett mig onykter flera gånger, men i fredags var jag lagom lullig haha. han pikade mig lite för det faktiskt, den lilla jäveln.
så första veckorna antar jag att jag ska arbeta med adam och de två sista med andreas.
jag ringde kaisa precis efter att jag fått reda på att jag fått det. och först trodde hon att jag var arg, men det var att jag var så chockad att jag inte kunde andas hahaha.
jag fikade även lite med kaisa och sandra, det var trevligt. dom fick reda på detaljer från helgens äventyr haha.
sedan hängde jag med dom till house of pain för sandra skulle tatuera sig, och kaisa skulle fota det hela.
och sedan lallade jag väg till mammas arbete för jag skulle vara med när dom avtackade en arbetskollega. mums för exotisk planka.

jag hade även körlektion idag, jag fick reda på att jag ' bara ' har kvar 6-7 lektioner. herrejävlar snart står jag där med körkortet.

jag fick även värsta vårkänslorna när jag gick ute idag. det var sol och varmt, jag kom och tänka på hur grymt härligt det kan bli i sommar. liksom körkort, sommarjobb, 18 år, piren. kan det blir bättre?

och nu sitter jag och försöker lugna ner mig med lite timbaland-låtar. alltså dom låtarna är underskattade haha.


den här låten får mig alltid att bli glad och peppad, jag vet inte varför. antagligen för att jag har hört den när jag varit på krogen eller något haha.

träffade även V idag. oj det var konstigt, efter helgen alltså. jag märkte även att killar inte är så tysta om saker som man kan tro, haha.

I must just say.



jag måste bara säga att ' din mamma ' är ett roligt uttryck. och jag fattar inte varför folk inte förstår det.
och jag vet, det blir lite videos i min blogg men det är typ det jag orkar lägga upp haha.

..

nej jag orkar inte med bloggen just nu.
det är inte kul.

kött fifan!



hahaha, denna videon påminner mig om när ellen var här. jag vet inte hur det kom sig att vi började med det. men efter det så har jag gått omkring och sagt "kött fifan" nästan varje dag haha.

jävlar

min älskade ungjävel stina ska åka till kreta idag.
ja, jag grät inatt flera gånger också. pappa sa åt mig att skärpa mig för att det är en bra chans. men jag kunde inte, stina ringde mig när jag låg och inte visste vad jag gjorde i soffan.
fyfan jag kommer sakna henne sådär grymt mycket.
image36