hemfärd.

ja idag så är det hemfärd.
det är lite delade känslor och jag vet inte riktigt  vad jag ska känna.
hade jag varit här hela säsongen hade det säkert varit med sorg som jag hade lämnat idre.
men nu har jag "bara" varit här i drygt 8 och en halv vecka. vilket innebär att jag har varit nästan halva säsongen och jag har kommit in bra i gruppen. men inte så bra att jag kommer att sakna alla, det kanske låter hårt. men jag har mina favoriter som jag kommer sakna absolut. men vissa blir det bara skönt att slippa haha.


måndag.

nu är det måndagkväll och sista kvällen i idre är här.
jag trodde inte att det skulle kännas såhär konstigt men när vi alla satt på grillen innan och åt middag så blev det hemskt när man skulle säga hejdå.

inga fler white russian av mats.
inga blev morgnar när man vaknar där man absolut inte ska vakna.
inga fler markusar.
inga fler vurpor när man ska gå/gå hem från kiken.
inga fler springa över till grannen-scenarior.
inga fler fikapauser på tillfället.
inga fler PJ-skämt.
inga fler "lilla hjärtat"-blickar

sådärja nu är vintersäsongen slut uppe i idre.
men det har varit en underbar sista vecka. vi har bott 10 pers i en stuga uppe på fjället, det har varit alkohol varje dag och det har varit ytterligare en krockad bil.

vi började våran avslutningsdag redan på lördags natten när vi hade slutstäd på PW.
det var vin, det var skratt, det var lite städ, det var galet!
sedan satt jag och ett par till uppe till 8 på morgonen, jag däckade på egly's armar och vaknade av att jag hade hans andedräkt rätt in i mitt ansikte. ingen härlig doft med tanke på att han var bakis som ett svin haha.

jag sov i drygt 3 timmar den natten, började dagen med att ta ett glas champagne för att fortsätta fyllan haha.
drack ett par öl och en cider, för att sedan gå till after ski'n på dantes. det var ölsprut, det var skratt, det var dans och det var blod. men lika underbart var det ändå!

jag blev väldigt väldigt väldigt packad, gick upp till stugan för att duscha och jag har fortfarande minnesluckor från duschen haha.

sedan gick vi till dantes igen för att äta mat, det var en jobbig kväll för jag var trött och allmänt full. men det slutade bra. förutom att jag vaknade vid 5 av att jag låg och skedade med någon, satte mig upp i sängen och sa " vem fan är du?"
fick svaret " det är jag *******, lägg dig ner igen" "okejrå" sedan somnade jag igen. jag minns inte riktigt att det hände så jag bjuder på det haha.

sedan blev det att åka hem med alla grejerna till stugan igen, packa lite städa lite, sova lite, duscha lite, och äta på grillen lite. och säga hejdå lite. och nu sitter jag här och ska snart sova för jag är så himla trött.

hejdå idre för denna säsongen.
hej idre igen den 15:e juni.

onsdag.

igår var den sista dagen vi kan gå ut på evigheter, eller okej nästa onsdag kan vi också gå ut. men annars kommer vi att bli så analfistade att det inte är klokt!

påskhelgen är rätt fullbokad, men det är najs!
vi gillar läget.

igårkväll var iallafall sjukt najs, jag  var opepp på jobbet för jag är lite sjuk. men jag kände att jag ändå var tvungen att gå ut. och hade jag inte gått ut hade jag missat världens roligaste kväll på hela säsongen!

det började på farfars med att jag köpte mig två white russian, ja det är min favoritdrink!
stod och umgicks lite med mikaela, jeppe och fanny, usch jag kommer sakna jeppe och fanny i sommar. jag och mikaela får bli tha gang!

sedan gick vi upp till kiken, jag fick höra lite skvaller där också haha. herregud folk beter sig som svin häruppe!
väl uppe på kiken så var det först folktomt, perfekt när man vill dricka sig full och prata med mats och jossan.

det var galet bra drag igår, mest personal dock.
markusarna hade klätt ut sig till stekare, INTE okej hahah.
jag och jeppe och mikaela blev väääääldigt dragna där mot slutet, men vet ni vad man FÅR bli det häruppe. för häruppe har folk alltid gjort saker som är värre. det är bara att inse.

kvällen slutade sjukt bra också, det gillar vi!

måndag.

igår jobbade jag som sagt 13 timmar, visst det är normalt men det är grymt jobbigt när man börjar att jobba vid 7 och jobbar hela dagen till och med 20.00.
jag råkade svepa en Burn (energidryck) på drygt 30 sekunder, det gjorde att jag fick en duracellkanin-chock, intressant läge haha.

jag kom hem och däckade vid halv elva och sov till halv nio imorse, jag börjar dock bli lite slö igen haha.
låg ute med mia i solen innan,jesus vad härligt väder det är ute.

jag är ledig idag iallafall, men jag tror inte jag ska göra något speciellt utan jag ska nog bara chilla. för jag ska ju jobba frukost imorgonbitti, jag får se om jag måste jobba kväll åt Linda som råkade skada sig i lördagsmorse.

13 timmar.

idag har jag jobbat 13 timmar, jag återkommer när jag inte är död längre.

idre igen.

jag känner att jag nästan bara skriver i min blogg när jag är i idre, men det är för att det inte händer så jävla mycket i jönköping, men i idre händer det sånt som man inte upplever på andra ställen haha.

jag kan börja med att berätta lite om min resa upp.
jag åkte hemifrån vid 8 i torsdags, då åkte jag och sa hejdå till kaisa för jag hade lovat henne det. och därefter åkte jag och tankade så jag var på väg mot idre, vid klockan 9.

resan gick väldigt bra upp, förutom när min temperaturmätare började att höjas, och höjdes ordentligt. då bestämde jag mig för att stanna bilen och fylla på lite mera kylarvätska. duktig matilda om jag själv får säga det!

jag kom fram till idre prick klockan 18.00. jag blev välkomnad med kärlek haha. först fick jag nyckel och mitt loggkort av Pidde, därefter kom peter in och sa " jag tyckte väl att volymen blev högre nu när du kom" och ett stort leende med en tillhörande kram haha.

sen drog jag till PW och fick ett ännu varmare välkomnande och blev dessutom bjuden på mat!
drog hem till stugan och slängde in grejerna för att sedan byta om och fräscha till mig för att hälsa på farfars och kiken! gud vad jag har saknat dessa ställen.

träffade härligt fulla människor och hade en trevlig bilresa hem, med 3 st kollegor som satt och kommenterade min skiva i stereon haha.

fredagen började med att jag fick arbeta frukost, det var ju kul eftersom jag somnade vid 2 på natten och tvingade upp mig själv vid halv 6 på morgonen,INTE okej.
men det var en lugn frukost så vi mest chillade.
jag drog hem och sov en sväng, för att sedan åka upp och gå på after ski'n!
DET var najs kan jag säga, jag gillar bandet PÅ G, sånt jävla drag var det haha.

jag fick med mig två kompisar ner till byn för dom skulle hämta ut sin  sprit, och sedan åkte vi hem till mig och duschade lite för att sedan åka upp till fjället och påbörja kvällens roande.
jag blev JÄTTEfull, för jag fick en bobbymojja av jeppe. jag råkade säga "överraska mig".
det ska jag nog aldrig säga till honom någon mer gång. det var 4cl vodka, 4cl kaffebaileys och 4 cl triple sec, tror jag som man blandade med mjölk. JAG kan säga att jag hade en hyfsat billig kväll igår, med tanke på att jag sovit lite och ätit lite.

bakfyllan idag var inte att leka med, men det löste jag med att åka upp till fjället, sätta mig bredvid mina arbetskollegor på PW och sedan sola och försöka att inte spy framför hotellet haha. efter ett tag så orkade jag till och med gå in och hämta sodavatten och en macka, efter halva mackan kände jag fortfarande illamåendet, men jag kände mig mycket bättre.

jag började att jobba vid 17.00. att kunna sitta ute och äta P-mat är värt som fan! kunna sitta ute och bara njuta av solen och snacka skit med kollegorna!

kvällen gick bra, jag gillar verkligen att vara tillbaka. gästerna var hur trevliga som helst och jag kände att jag trivdes som fisken i vattnet.

jag slutade vid kvart i elva, och då åkte jag direkt hem för jag ska jobba frukost imorgon, så jag tror det börjar bli dags för en liten sovstund nu haha.

men nu är ni iallafall uppdaterade och har bevis för att jag lever!


packning.

packningen går inte så bra, jag har börjat att packa ner en del, men herregud jag förstår inte hur jag ska lyckas packa ner allting alltså :(

jag lär väl hålla på att packa i evigheter, jag har iallafall suttit och fixat musik till idre. hm det kommer sluta med att jag har musik i bilen men inga kläder att ha på mig. bra deal matilda.